Borde Trump spärras in på mentalsjukhus?

Hur kan detta bara få fortsätta!? Jag tycker att Trump är en mycket störd person som med sitt humör och oberäknelighet går Israels ärenden! Israel har i många år velat angripa Iran.

Aftonbladet för något sedan. Men många tidningar runt om i världen ifrågasatte och ifrågasätter Trumps mentala hälsa.

Trump twittrar på nätterna, super han? Han har en ultrakonservativ zionist som svärson och med det har också dottern konverterat. Trump är en genomrutten zionist/pro-israel.

Jag hittade detta på Twitter:

Zionism is not Judaism. Judaism is a religion not a race. Many Jews are not Zionists. Most Zionists are not Jews. Many Zionists hate Jews. Opposition to Israel is NOT anti-Semitism./@georgegalloway

Trump gick på Nordkorea på samma sätt som han nu ger sig på Iran. En mycket störd person som sätter hela världen i gungning! Ingen impulskontroll överhuvudtaget! Narkopater är livsfarliga! Och dessa sanktioner både högt och lågt och strafftullarna! Det är enbart kontraproduktivt och drar in alla i ond spiral som inte gagnar någon. Ett världskrig bakom hörnet? Ska amerikanska soldater ut i ett krig igen som USA kommer att förlora som i alla andra krig dom har varit i. Kommer svenska soldater tvingas ut i krig då vi är delvis med i Nato?

Trump anklagar Iran för maffiametoder!? Öhhhhhh!!

Om det är NÅGOT land som kör med maffiametoder så är det USA!! Djissus kraist!!

Trump kommer att bli den mest hatade president alla kategorier! Den mest galna!

Är det någon som är förvånad över om Putin är lack? EU och USA gjorde gemensam sak när Ryssland sattes under flera sanktioner och denna ryssfobi som är helt obegriplig!

Jag vill inte ha USA som en allierad ännu mindre Israel! Jag tycker att USA är en fiende på alla plan då zionisterna styr USA genom AIPAC och Bilderberg-Group.

”Till Irans president: HOTA ALDRIG USA IGEN!”
IRAN – versaler i tweet till Rouhani
“HOTA ALDRIG USA IGEN!”. Med stora bokstäver i sin tweet replikerar president Trump på ett tal som den iranske ledaren Rouhani hade hållit i Teheran. Frågan många ställer sig är: vad betyder Trumps användande av versaler? Menar Trump allvar eller har “caps lock”-funktionen fastnat? Får versalerna nån effekt?

En koll på Trumps tweets de gångna månaderna ger inget tydligt svar. Han är en flitig twittrare och kan göra flera inlägg under ett dygn. Som presidentkandidat gjorde han i snitt sju om dan, efter valet var snittet nere i fyra per dygn.

Trumps varning till Irans ledare 23 juli:
To Iranian President Rouhani: NEVER, EVER THREATEN THE UNITED STATES AGAIN OR YOU WILL SUFFER CONSEQUENCES THE LIKE… https://t.co/xUdD66vfBW

SvD – ”Till Irans president: HOTA ALDRIG USA IGEN!”

Det är ju USA och Israel som jämt och ständigt anklagar Iran för det ena och det andra. Det är ALLTID USA som startar statskupper, invaderar och destabiliserar när dom inte får det dom vill!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.