Över 150 utreds i kyrklig pedofilskandal

Är jag förvånad? Självklart inte! Är det någon religion jag hatar så är det katolicismen! Den är sjuk och perverterad! Att det finns pedofiler är inte konstigt, att leva i celibat är inte sunt. Bikten är en annan sjuk företeelse och att köpa s.k. avlatsbrev. Du kan vara vilket äckel som helst men kan får syndarnas förlåtelse och gå ut och begå samma sak igen, igen, igen…. Det är sjukt enligt mig.

Den ursprungliga avlaten, dvs möjligheten för den som biktat sig att få botgöringen efterskänkt och endast behöva göra en mindre bot (medan kyrkan som helhet tar på sig botgöringen genom att tillgodoräkna sig Kristi och helgonens förtjänster), finns emellertid fortfarande, men avlaten “betalas” helt med andliga och goda gärningar. Tillfälle till avlat ges på särskilda platser eller vid särskilda tillfällen.

Allt om Bibeln – Avlater

Katolicismen är en sluten kyrka och alla håller dom varandra om ryggen. Det finns eller har funnits en bar dit homosexuella präster gick/gått. Jag tror att den är borta men det finns säkert en ny någonstans. Sexualiteten är en stark drift för annars hade vi inte funnits om vi inte hade driften att föröka oss.

Vad fantiserar dom om när dom onanerar? Tittar dom på Jesus eller jungfru Maria? Det är lätt att undra över dessa präster. Själv anser jag att celibatet borde upphöra. Frustration är lätt att överföra på andra.

Avsked eller avgå eller omplaceras är inte det rätta för pedofiler. Dom ska in i fängelse!

Att förgripa sig på ett barn sexuellt är kriminellt!

HUR kan kvinnor tillhöra denna sjuka religion som är så kvinnofientlig?

Några länkar där jag har tyckt om denna religion!
SQ – Den katolska kyrkan är en pedofilkyrka!
SQ – En pedofil till inom den katolska kyrkan!
SQ – Dessa katolska präster
SQ – Kardinal: Pedofili är inte kriminellt

Totalt 158 personer inom katolska kyrkan i Chile utreds för att ha begått eller försökt mörka sexuella övergrepp mot barn. Både präster och lekmän finns bland de misstänkta enligt åklagarna.

I maj kallade påven Franciskus över 30 av Chiles biskopar till Rom, där de kollektivt erbjöd sig att avgå efter skandalen. Påven godkände i juni fem biskopars avskedsansökningar. Tidigare har flera präster avskedats.

Det är första gången åklagarna offentligt redovisat omfattningen av skandalen som skakat katolska kyrkan i landet.

SvD – Över 150 utreds i kyrklig pedofilskandal

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Religion, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.