Slaget om Iran

Det är mycket om Iran nu. Jag tittade häromdagen på en mycket bra dokumentär i SVT i tre delar som handlade om Iran men även om Saudiarabien. Israel hatar Iran som också USA gör. Vill man veta mer ingående alla turer och hur proxykrigare och terrorgrupper uppstår och varför. Kärnforskare i Iran har mördats Dariush Rezaeinejads, Majid Shahriari, Fereydoon Abbasi, Massoud Ali Mohammadi och Mostafa Ahmadi Roshan Behdast.
Metro – Kärnfysiker mördade – Iran pekar ut USA
Nyheter24 – Irans president: Forskarmordet genomfördes i “sionistisk stil”

Masken “STUXNET” som skapades av USA som Israel stal och utvecklade som kom att sabotera urananrikningscentrifuger i en anläggning i Natanz i Iran. Men problemet var att denna mask spred sig över världen och ställde till ett helvete för många.

Kan ses fram till september.
SVT Play – Dokument utifrån dödliga fiender – kampen inom islam

En annan fantastisk dokumentär som visats i SVT. CIA:s hemliga krig i tre delar. En fransk dokumentär som tar upp USA:s alla övergrepp, invasioner och statskupper efter andra världskriget. När USA åker runt i världen med en “hitman” (Jo, dom finns, John Perkins) med “An Offer You Can’t Refuse”. Länder som inte godtog detta “offer” kunde räkna med repressalier eller till och med en mördad president.

SQ – Varför skrivs det inte om detta i svensk press

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.