Zionistmaffian går på högvarv!

Jissta Petter! Det hon säger är ju helt riktigt! Fegt av F! att inte stötta Oldoz Javidi!!

Det stormar ordentligt inom Feministiskt initiativ, Fi. Anledningen är det uttalande med tidningen Feministiskt perspektiv som riksdagskandidaten Oldoz Javidi gjorde i samband med en resa med Ship to Gaza tidigare i juli.

”Israels bästa vän är USA, ett annat infernaliskt styre med enormt stora landytor. Så varför inte bjuda in vännerna över till sig och göra plats för dem på gården? De verkar trivas bra i varandras sällskap. Och palestinierna kan få leva i fred och åter bygga upp det land som en gång var deras… Jag kan ju tillåta mig åtminstone få drömma om en sådan lösning eller hur?!”, sa hon i intervjun, som publicerades den 13 juli.

Israel är en ockupationsmakt och har ingen som helst rätt till Palestina och man kan inte bygga på en sagobok skriven för flera tusen år sedan. Löjligt!

GUD är ingen mäklare för GUD finns inte bara i folks huvuden. En enkel väg för att inte tänka själv. Finns inget värre än fanatiker framförallt zionister. Dom är inte ett jäkla dugg religiösa. Att kritisera Israel är lika som att kritisera Kina eller Ryssland eller något annat land med en diktatur. Jag tycker att Israel är en diktatur. Israel har ALDRIG varit en demokrati!

Att kritisera Israel är INTE antisemitism för bövelen!! Ultrazionisterna är ett rent helvete. Att tycka att palestinierna borde få tillbaka sitt land är högst rimligt! Dessutom få drömma om det som Oldoz Javidi skriver.

Men zionisterna hugger så fort dom kan och ställer till med ett helsicke! Dom vill ju att det ska bli förbjudet att kritisera Israel. Ska det bli förbjudet att kritisera Ryssland också? eller Kina? Bli förbjudet att kritisera alla länder? En för alla, alla för en! Ren idioti av psykopatIsrael och dess medlöpare.

Zionism is not Judaism. Judaism is a religion not a race. Many Jews are not Zionists. Most Zionists are not Jews. Many Zionists hate Jews. Opposition to Israel is NOT anti-Semitism./George Galloway

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.