Anna Ardin och Julian Assange

Julian Assange har befunnit sig på ambassaden sedan 2012. Han sökte asyl där efter att ha åtalats för sexbrott i Sverige. Det svenska åtalet lades ner i maj 2017, men Assange har hållit sig kvar på ambassaden – på flykt undan Storbritannien och USA.

USA jagar honom misstänkt för att ha spridit hemliga dokument.Det var president Morenos föregångare Rafael Correa som gav Assange asyl, ett beslut som Moreno inte tycks uppskatta.

Han har tidigare kallat Assange för “hackare”, “en sten i skon” och strukit den extra säkerhet som tidigare fanns på ambassaden. I mars i år sattes restriktioner in på vem som får besöka Assange och hans internet stängdes av.

Assanges fysiska och mentala hälsa uppges ha försämrats under hans tid i ambassaden.

Expressen – Julian Assange kan behöva lämna ambassaden

Nu vill Ecuador bli av med Julian Assange och vad som händer då är oklart men kanske Force One kommer till England som det kom till Sverige när Julian släpptes från sin husarrest och skulle föras till Sverige och Hillary väntade på honom.

Risken är att Julian utlämnas antingen till Sverige heller direkt till USA och i USA åker han direkt in i fängelset.

Intressant att läsa vad andra skriver.

Assange: Anna fick två orgasmer! Anna: Julian är världens sämsta ligg!
Direkt ur protokollet. Posted on 07 februari 2011.

Jag har skrivit att AA och SW kände varandra. Men icke. Att AA är vänster, bisexuell och kristen gäller inte för SW. De kände inte varandra innan Assange kom till Sverige. SW, 26 år, satt hemma i Enköping och läste om Assange. Tyckte han var häftig och när hon såg att han skulle hålla föredrag som Broderskapsrörelsen ordnat på LO-borgen ringde hon upp AA och erbjöd sina tjänster. Hon åkte dit och satte sig längst ut till höger framför podiet. Jag har sett videon. Den ligger på nätet. Där sitter SW med sin rosa tröja och sin hästsvans. Det sägs att hon är fotograf men det tror jag inte för hon lyfter kameran som en skolflicka så försiktigt och riktar den mot Assange. Så gör man inte om man är fotograf. Då måste man gå fram och kräla i stoftet för den som ska avbildas om det ska bli bra bilder.

Båda tjejerna hade kunnat resa sig upp och sagt ifrån: Stopp! Ut ur min säng! Stick åt helvete! Men det gjorde dom inte. Låg där och kråmade sig för tuppen. Ville inte att han skulle tappa ansiktet. Förståeligt med tanke på att dom är på sin resa och på sin jakt efter den rätte i livets drama: Sin tvilling. Sin andra själshalva. Sens moral: Ligg aldrig med en man direkt som du inte känner om du inte vet vad det är du ger dig in på!

Helena Palena – Assange: Anna fick två orgasmer – Anna: Julian är världens sämsta ligg, direkt ur protokollet

I första hand handlar det om Anna Ardin som jag ser det, hennes hämnd när hon insåg att hon inte blev den utvalda att han egentligen tyckte bättre om Sofia Wilén. Jag har läst förhörsprotokollet igen och jag tycker fortfarande att det är häpnadsväckande att det gick så långt. Åklagaren Marianne Ny är ju ett enda stort skämt köpt av USA. Finns ingen annan förklaring för ett sådant schabbel är häpnadsväckande!

Elisabeth Massi Fritz som säger att: ”Du kommer aldrig att vinna – Julian Assange”, nej han har inte funnit någonting. Han har fått ett livstidsstraff där han har blivit sjuk och paranoid. Borgström som tycker att Julian är ett fegt kräk. Är Sverige ett rättssäkert land? Här kan man tydligen kohandla om det gäller en person som tycker att han har svikit USA genom Wikileaks. Det är en skam för Sverige. Personer som har förmågan att manipulera som är narcissistiskt lagda m.m. Ingen bryr sig om att Julian har varit villig att komma till Sverige men Marianne Ny brydde sig inte så hon har stor skuld i det som hänt. Det verkar också som advokater också har påverkat åklagaren.

En gissning, det hade blivit en fjäder i hatten om Fritz och Borgström fått Julian Assange dömd och det blivit fängelse och sen utvisning till USA. Force One hade säkert stått och väntat.

En annan rättsskandal är när CIA/FBI chartrade ett plan och kidnappade två egyptier mitt i natten som fördes till ett egyptiskt tortyrfängelse där det visade sig senare att dom var oskyldiga. Så går det till när Sverige kohandlar med USA. En ren tillfällighet att det upptäcktes när två flygplansintresserade tyckte att planet var ovanligt och på så sätt uppdagades det hela. HUR många sådana här kidnappningar har genomförts utan att det har kommit fram undrar jag?

Det är hemskt när Sverige går i USA:s ledband på detta sätt. Jag tycker att Anna Ardin är narcissistisk och mycket lättkränkt. Det hade ju höjt statusen naturligtvis. Bara det att hon tycker att hon är lik Greta Garbo….. Djissus Kraist!


Printscreen från hennes blogg

Att det sved när Sofia också hånglat och legat med Julian är säker på. Det skulle vara intressant att vara en fluga på väggen när Anna och Sofia diskuterade Julian. Två rivaler går ihop mot Julian. Ingen ovanlig strategi det händer i krig. Ett exempel är Afghanistan där rivaliserande klaner går ihop mot mot en större fiende, USA.

Julian Assange är helt säkert ingen trevlig person med empatiproblem och ett stort ego. Men det som Anna och Sofia med advokater och åklagare har åsamkat är han inte tjänt av. Att han är känd och åkt världen runt som en rockstjärna och omgiven av groupies där han har fått lätta ligg som han trott skulle få även i Sverige utan något större engagemang. Folk har säkert ställt upp med husrum och mat och det verkar han ha räknat med här i Sverige också. Jag känner ingen som helst sympati framförallt inte för Anna Ardin. Anna Ardins hämndplan i sju punkter talar sitt tydliga språk. Allt är raderat men jag hann ladda ner den plus ett par tweets.

SQ – Sjustegsmodell för laglig hämnd, 19 januari 2010

Hon har tagit bort allt men det finns kvar i en cash på nätet ändå en tid.

Hon kan fortfarande inte låta bli att håna Julian på Twitter idag säger en del om denna människa! Hon verkar otroligt lättkränkt.

Twitter Anna Ardin

Som jag har skrivit tidigare så försvarar jag inga sexuella övergrepp av något slag men när jag läste förhörsprotokollet så förstod jag att detta är ren och skär hämnd. Jag har skrivit många inlägg om detta för jag tycker att det är ett justitiemord.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer med Julian Assange.
Nej Elisabeth Massi Fritz vi är inte lika inför lagen!!
Expressen – Du kommer aldrig att vinna-Julian Assange

Nu har Anna Ardin blivit diakon och presenterar sig på Twitter: @therealardin
Radikal reformist. Diakon. Bekämpar kyriarkatet. Frihetlighet, djurrätt, feminism. Ser historien upprepa sig, tycker det är otäckt.

Hon är inte mer religiös än vad jag är. Hon svär som en borstbindare på Twitter.

Scott M Peck beskriver narcissism så här:
Individen uppvisar ett ihärdigt mönster av grandiositet (i fantasi eller beteende), behov av beundran, brist på empati, börjar i det unga vuxenlivet och finns i varierande samband indikerat av fem (eller fler) av följande:

Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga meriter).

Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.

Tror att han eller hon är ”speciell” och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).

Kräver stor beundran.

Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.

Är interpersonellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.

Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.

Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.

Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.

SQ – Julian Assange/Hillary Clinton
SQ – Borgström: Assange är en ynkrygg
SQ – Assange ett hot mot den svenska rättsstaten
SQ – Snowden/Greenwald/Assange/Manning
SQ – Fallet Julian Assange drivs av prestige
SQ -Anna Ardins hämnd
SQ – Uppdrag granskning – Julian Assange
SQ – Manning släpps fri – Assange vill förhandla
SQ – När mänskliga rättigheter ställs på prov, om två kidnappade egyptier
SQ – Sverige kan utlämna Assange till USA
En mycket bra blogg!
Eaqhan

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.