Trumps machoattityd sätter världen i fara!

Det var en sorgens dag när Trump “vann” och blev president. Inget sjysst val heller för den delen.

Vad har han inte ställt till med under den tid han varit president. Hans stora ego kan verkligen ställa till med ett världskrig om ingen stoppar honom innan. Presidenter har blivit skjutna tidigare.

Världen hatar honom förutom Israel då och dom högerextremister/nazister/SD som finns. Ungern är ett land som styrs av fascister. Och det s.k. Rostbältet i Mellanvästern.

Trump med noll impulskontroll anser sig vara Gud, han säger en sak ena dagen och tar tillbaka nästa dag. En president som är som en femåring. Nya sanktioner mot Iran och mot Kina. Det jag hoppas på att det slår tillbaka med stor kraft. Klarar sig inte världen utan USA? Det är dags att detta imperialistiska land stupar rakt mer i helvetet. Swexit och en Nordisk union hade funkat.

Det finns andra länder EU kan samarbeta med även Sverige kan klara sig utan USA som inte är demokratiskt och har aldrig varit. Med den rasism som USA inte har gjort upp med. Dödsstraff i 34 länder kan aldrig vara demokratiskt. När inte alla amerikaner automatiskt får sina röstkort i brevlådorna är inte demokratiskt. Det är krångligt att registrera sig och lågutbildade tar sig inte ur soffan.

SQ – Donald Trump är en komplett galning!
SQ – Trump vill skendränka folk för att få fram sanningen!?
SQ – Några bilder från Twitter – Trump

President Trumps oinskränkta makt gör att han på egen hand kan bestämma sig för att avfyra USA:s samtliga kärnvapen och ingen kan stoppa honom. Och med honom har tonläget höjts.
– Hoten, förolämpningarna och machoattityden bland ledare med kärnvapen är en fara för alla, säger nedrustningsexperten Paul Ingram till SVT:s Korrespondenterna.

Paul Ingram, nedrustningsexpert vid tankesmedjan Basic, betonar att man har glömt viktiga erfarenheter från ”kalla kriget”. Dialog och förtroende var förutsättningar för att undvika kärnvapenkrig.

Större risk för kärnvapenkrig nu
Sannolikheten för en kärnvapenkatastrof är större nu än under det kalla kriget, det hävdar bland annat den tidigare amerikanske försvarsministern Bill Perry. Orsaken är den usla relationen mellan USA och Ryssland, menar han.

SVT – ”Machoattityden bland ledare med kärnvapen en fara”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.