Omarosa Manigault, Ekeroth, Trump, Corbyn m.m.

Trump är en galning, obegåvad, hans svårigheter att hantera komplex information. Det är orden från den sparkade rådgivaren Omarosa Manigault Newman. Man måste spela in om man ska ha en chans. Det vet även jag.

I en intervju med NBC-programmet ”Meet the Press” spelar den tidigare medarbetaren i Vita huset Omarosa Manigault Newman upp en inspelning när hon får sparken. I samband med avskedet ska stabchefen John Kelly ha hotat henne, hävdar Manigault Newman.

I inspelningen hörs Kelly klaga över hennes ”betydande integritetsproblem”, samtidigt som han vill att avskedet ska vara ”vänligt” och inte ge henne betydande problem i framtiden.

Vidare i intervjun berättar Manigault Newman att Vita huset fortsätter att mörka Trumps låga begåvning, hans svårigheter att hantera komplex information och hur han inte är involverade i många av de viktiga beslut som fattas.

Nu ger hon ut boken “Unhinged: An Insider Account of the Trump White House” (rubbad – en berättelse från insidan av Trumps Vita huset). I boken beskriver hon sin tidigare chef som “okvalificerad, narcissist och rasist”, skriver Washington Post.

Omarosa Manigault Newman skrev boken sedan hon fått sparken. Och hon hävdar att hon fick ett erbjudande om 15 000 dollar i månaden, motsvarande nära 140 000 kronor, för att hålla tyst. Men hon tackade nej.

Expressen – Anklagar Vita huset för att försöka köpa hennes tystnad

Det går inte att sköta en värld som ett företag. Trump är livsfarlig! Han kommer att starta ett 3:de världskrig!

Sen är det detta med Saudiarabien! Kungens kompis och kungen skickade kronprinsessan som flörtade med det kungahuset då Margot Wallström sa ett sanningens ord och sen blev allt kaos. Näringslivet fick ett nervsammanbrott. Nu när Kanada också säger ett sanningens ord om Saudiarabiens mänskliga rättigheter hotar dom med ett “11 september”!!! Har vårt kungahus något som helst berättigande!?

Kopplingarna 2001.

Tweeten nedan togs bort men någon hann spara den och nu cirkulerar den runt på nätet! Är kungahuset lika imponerad idag?

“Canary Missions” ett konto där studenter och professorer som var kritiska till Israel hängdes ut och får inte besöka Israel. Vilka står bakom “Canary Missions”? AIPAC-maffian såklart, världens mest aggressiva zionistiska lobbygrupp!

Ett par exempel på Israels brutalitet!
Israels extrema brutalitet!

Zionisternas historia. Fruktansvärt!

Jeremy Corbyn ber om ursäkt för antisemitiska “strömningar” inom partiet. Jaha, och vad består dom av? Kritik mot Israel för dom övergrepp på palestinierna? Ockupationen av Palestina? Han är kritisk mot Israel det har han sagt tidigare.


Israel vill att kritik mot Israel ska räknas som antisemitism. Israel vill att det ska bli olagligt i alla länder. Löjligt! I Israel får du fängelse. Du kan till och med bli mördad. Du blir mördad.
Israel stinker! Ett ruttet land med moralen i gödseltanken!! Usch!!

Ted Ekeroth, zionistern fick det prestigefyllda priset “Herlz award” 2007.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.