Bilbränderna 2018-08-13

Detta är inga skolungar utan äldre personer. Skolungar brukar tutta eld på skolor, krossa rutor på skolor innan skolstarten.

I Västra Frölunda.

Det skulle vara intressant att veta om dessa bilars ägare är invandrare? Ett par som hade drabbats och intervjuades i TV var invandrare. Bilbränderna ägde rum i s.k. utsatta områden.

Det är en månad kvar till valet och jag tror att det har med det att göra. Vilka personer kan det då röra sig om? Min gissning. Dessa grupper hatar invandrare, högerextremister, nazister, zionister, fascister, vänsterextremister och rasister. Finns säkert andra extremistiska grupper också.

Det är också Pridevecka i Göteborg. Grupperna ovan hatar också HBTQ-personer.

Det är bara att se hur det ser ut övrigt i Europa och i USA/Israel. Dom brunsvarta vindarna tar sig. Zionisterna ska vi inte underskatta, dom drar sig inte för mord om det är något som hotar som t.ex. mordet på palestiniern Bechir Rabani som skulle dra ner byxorna på zionisten Robert Aschberg. Jo, jag tror att han blev mördad och han blev inte obducerad trots att han var 33 år.

Jag blir och mer säker på att det har med valet att göra.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.