DETTA är en skam för Sverige!!

Nu är jag verkligen upprörd! Irina med dotter ska utvisas!

Polisen schabblade när det gällde Rakhmat Akilov. Han kunde genomföra sitt terrordåd där flera människor fick sätta livet till och många skadades bl.a. Irina som förlorade ett ben.

Hon fick ett tillfälligt uppehållstillstånd för att vittna. Nu är rättegången över och nu slängs hon ut. Hon är handikappad. Hon ska NATURLIGTVIS få stanna!!

Ibland skäms jag över att vara svensk. Fy F@N!!

I avslagsbeslutet gör Migrationsverket en sammantagen bedömning där man konstaterar att Irynas sociala, säkerhetsmässiga eller humanitära situation ”inte framstår som särskilt allvarlig”. Man fastslår också att det inte strider mot något konventionsåtagande att utvisa henne.

Vad tusan vet Migrationsverket vilka möjligheter hon har till rehabilitering i Ukraina och vad det kommer att kosta. Hon har utsatts för ett avskyvärt brott som hade kunnat undvikas. Hon har ett trauma PTSD som Sverige måste se till att hon får den vård hon har rätt till! Polisen visste ju om den här dåren Rakhmat Akilov.

Jag hoppas att det blir protester!

Det är ju självklart att hon INTE får samma vård i Ukraina som i Serive!!

Iryna, å sin sida, har genom sitt offentliga ombud yrkat på att hon blivit utsatt för ett avskyvärt brott och att Sverige har en skyldighet att ta hand om brottsoffer, inte bara av rent medicinska skäl, utan också av humana. Man anför också att Iryna inte kommer att få tillgång till den vård hon behöver i Ukraina, en bedömning som Migrationsverket alltså inte delar.

DN – Hon förlorade ett ben i terrordådet på Drottninggatan – nu ska hon utvisas

Vad vet Migrationsverket om sjukvården och rehabilitering och trauman i Ukraina!!?? Svart på vitt!!??

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på DETTA är en skam för Sverige!!

  1. Straffapedofilerna skriver:

    Löfven säger att han känner mycket för henne men inget kan göra!
    Han kanske inte kan göra något politiskt men visst skulle han väl kunna ta 10 000kr av sin lön varje månad och ge till henne utan att det skulle förändra hans liv nämnvärt.
    Folk snackar alltid massa skit de kan visst hjälpa men gör det aldrig (förutom 100kr till nån fond där 90% äts upp av administrativa kostnader och löner)
    Hade jag haft pengar som jag hade förr så hade ja kunnat hjälpa henne med iaf en tusenlapp i månaden, så ni som har mer pengar än ni behöver starta en fond för henne utan administrativa kostnader och ge 500-1000kr i månaden.

Kommentarer inaktiverade.