Propagandakriget i media!

Det är ju vidrigt att läsa och alla har dom sin egen agenda! DN, SvD, Expressen och Aftonbladet. Dom vill alla ha en Alliansregering. Jag gjorde några tester i Valkompassen och GISSA vad som hände!? Jag fick olika resultat! I en var jag Centerpartist och i en annan Moderat och i den sista Moderat och Vänsterpartist!! Vad F@N!! LITA INTE PÅ VALKOMPASSER!! Dom ställer olika frågor för att passa sina egna intressen.

Jag har ALDRIG varit med om något liknande som nu pågår! Läs partiernas program och lyssna INTE på TV:s olika partidebatter för dom ljuger så att klockorna stannar.

Den aggressivitet som nu pågår är förfärlig!

Vad F@N!! gjorde Alliansen under dom 8 år dom satt i regeringsställning! Dom förstörde Sverige genom att tömma statskassan för att gynna sig själva. Det är det högerregeringar gör. Dom brydde sig inte ett dugg om flyktingar struntade i att segregationen ökade, klassklyftorna ökade, löneskillnaderna ökade. Dom rika blev ännu rikare. Dom förstörde dom sociala skyddsnäten genom att försämrade A-kassan och sjukförsäkringen. Sålde ut Sverige i en rasande fart och dränerade landet och vinsterna på våra skattepengar försvann ut ur Sverige.

En stor ägare i Carema numera “Vardaga” efter alla skandaler är KKR, “Kohlberg Kravis Roberts” Henry Kravis är en värsting, zionist född i Oklahoma och sitter i Bilderberg-Group även hans fru.
Wikipedia – Kohlberg Kravis Roberts


Han beskrivs på vissa sajter som en “philanthropist”! WHAT!! Han är iskall rakt igenom ända in i märgen. Finns mycket på Youtube om honom.

De äger vår välfärd
Våren 2011 svälter 90-åriga Anneli Möller ihjäl på ett privat äldreboende i Brålanda.

När nyheten blir känd väcks nytt liv i höstens hårda debatt om privata äldreboenden och deras ägare.

Mindre känt är vem som längst upp i hierarkin styrt äldrevårdsföretaget Carema under alla skandaler

Mångmiljardären Henry R. Kravis

Efter USA:s smutsigaste riskkapitalaffär någonsin fick han kritik om girighet och blev förebild för filmfiguren Gordon Gekko i filmen ”Wall Street”.

Aftonbladets granskning visar att tre fjärdedelar av de största bolagen inom skola, vård och omsorg nu styrs av riskkapitalbolag.

Så här gick det till när världens tyngsta finansklippare kopplade greppet om svenska äldreboenden och skolor.

Här är riskkapitalisterna som lyckades koppla greppet om svenska skolor och äldreboenden

Det var tidernas affär..

I november 1988 tog Henry R. Kravis hissen upp till ett konferensrum på 34:e våningen i en av Manhattans skrapor.

Tolv timmar senare, efter den skitigaste budstriden i finansvärldens historia, kom han ut som kungen av Wall Street.

För en summa i dag motsvarande 373 miljarder kronor köpte hans amerikanska firma KKR upp den amerikanska detaljhandelsjätten RJR Nabisco. En jättekoncern med 120 000 anställda och en rad kända märken inom cigaretter, frukt och godis.

Men Nabisco-affären var inte bara en av tidernas största företagsköp – det innebar också det största banklån ett företag någonsin tagit.

Affären genomfördes med ett lån som skulle finansieras genom framtida vinster, utförsäljningar av underbolag och med detaljhandelsjätten själv som säkerhet.

Affären gav Henry R. Kravis legendstatus i branschen – för många andra blev han en internationell symbol för girighet. Skådespelaren Michael Douglas hade exempelvis just Kravis som förebild för den skoningslöse finansfiguren Gordon Gecko i filmen ”Wall Street”.

Redan 2012 skrev jag om denna mäniska!
SQ – Monsterpsykopaten Henry Kravis
SQ – Bilderberggruppen

Läs och begrunda!!
Aftonbladet – De äger vår välfärd

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson deklarerade klart och tydlig vad han kommer att göra om dom kom i regeringsställning. Det spelar ingen roll att han gjorde en pudel för det är det fascisterna gör. “Vänstermedia” ska stängas ner inget snack om saken.

Efter att ha sett Uppdrag granskning är ju målet solklart och alla dessa nazister och rasister kommer att rösta på Sverigedemokraterna. Att dessa alternativa nazistorganisationer sa ju helt klart vad deras mål är.


Daniel Friberg gav mig allergiska utslag! Så jävla obehaglig att jag fick fjärilar i magen. Såg honom i KKK-dress och i naziuniform framför mig.

Men jag såg också något annat obehagligt, det finns faktiskt likheter också hos Israel och zionisterna och deras mål. Det finns likheter hos alla organisationer i länder som strävar efter diktatur och med apartheid, dom vill slänga ut “skräpet” ut i öknen eller varför inte döda dom varför inte i “flyktingläger”. Vi ser det också i Ungern och Polen.
Zionisterna med gojerna och dom andra med sin ariska ras.

DET FINNS BARA EN RAS och det är Homo Sapiens! Den ariska rasen var något Hitler hittade på. Och zionister har väl en snorre mellan benen som alla andra män och är inte ett jävla dugg bättre än några andra. Kvinnorna har väl en snippa mellan benen som alla andra kvinnor.

Alla människors ursprung är Afrika!! Och det har alltid invandrat människor till Norden vartefter istiden försvann. Det finns ingen etnisk svensk, svenskar har INTE poppat ur jorden som svampar.

Denna utveckling skrämmer mig. Hur kommer framtida slag att se ut? Jag är så glad att jag inte är ung längre och jag tycker synd om dom som är unga idag som med all säkerhet kommer att få uppleva krig.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.