Dumskallarnas sammansvärjning

Jag har inte sett en enda debatt, bytt kanal, inte läst en enda artikel som handlat om valet. Alliansen förstörde Sverige under sina 8 år. Jag vill inte höra på deras valfläsk. Raderade Twitter för så mycket skit som finns där går inte att härbärgera.

Jag har röstat och det blev Vänsterpartiet rakt av. Socialdemokraterna där jag bor liknar mer ett högerparti och när Regeringen köper gamla Patriot från USA och ett ledningssystem från Israel får det banne mig vara nog.

Hur i helvete kan Hultqvist och dom övriga i regeringen svika svensk försvarsindustri. Jävla zionister! Jag hatar Israel/USA. Det är samma skit fast i olika högar! Det är helt sjukt!

Det pågår ett folkmord där Israel sen 1948 fördrivit, mördat, apartheid, kollektiv bestraffat palestinier dagligen, räder på nätterna på Västbanken och Israel bara river palestinska hus för att bygga ut bosättningar! Barn skjuts, ungdomar mördas eller att man skjuter knäna av dom.

Hur i helvete kan regeringen köpa vapen från USA och Israel? Jag skäms över att vara svensk och jag tycker att det är sorgligt för dom som växer upp nu för som jag ser det är krig oundvikligt. Sverige blir slagfältet och det har jag skrivit om tidigare. “Den nya världsordningen” där zionisterna tar över världen. Dom håller på för fullt.

Hultqvist: USA har aldrig ställt några krav på motprestationer

Hur dum kan man vara!?
DN – Hultqvist: USA har aldrig ställt några krav på motprestationer
Här har zionisterna lobbat och dom är kända för att vara mycket aggresiva och hamra in budskapet. Vi har “Svenska kommittén mot antisemitism” med Willy Silberstein, EXPO, AIPAC, ADL. Det finns många zionistiska organisationer. I USA har vi bl.a. AJC (The American Jewish Committee) och WJC (World Jewish Congress),

Men hur som helst….
Djissus Kraist! Här är två personer som startat 52 partier, Karl Festin och Marijin Janssen. Två personer som inte har alla hästar hemma. Karl Festin verkar vara en rättshaverist.

Varför har dom startat 52 partier? Karl Festin är “Atlantis-forskare” harkl.. host…..
Den vilda jämtska jakten på AtlantisMarijin Janssen skrev in sig hos Stefan Löfven. Det är sjukt att det ska vara så lätt. Jag tror inte att det är någon annan som skrivit in honom utan det är han själv.

SVT – 20-arige Marijn Janssen står folkbokförd hemma hos Stefan Löfven
Här är partierna:
20% skattepartiet, Ändrings partiet revolution, Äkta demokrati, Vägvalet, Vi Socialkonservativa, Visiona, Valsamverkanspartiet, VALDI2018, Utveckling och Progressiv för Sverige partiet (U.P.S), Tryggare Sverige, Technopartiet, Sverigepartiet, Spektral demokrati, Svensk Jobbdemokrati, Sociala Partiet (SP), SOCIALLIBERALERNA, Reformist Neutral Partiet, Rosa Drömmar, Sjöbopartiet, Skolpartiet Göteborg, POPULISTERNA, Raggarpartiet, NY REFORM, Norrlandspartiet, NPP Nya Pensions Partiet, numen kärlekspartiet, Nya bjornska partie t, nya Ny Demokrati, Modern Sweden, LÅNGEN&CO, Medborgarresan, Kosmopolitiska Partiet, iP-IDROTTSPARTIET-Rädda Stadshagens IP!, Final Partiet, FN Parti art: 27, Folkhemmet Sverige, Folkstyret, Generation Utveckling, Gula Partiet, Humandemokraterna, iGov.Direct®, Europeiska Arbetarpartiet-EAP, Demokraterna i Göteborg, Demokratirörelsen, Demokrati Sverige, Det nya partiet, Common sense in Sweden, Basinkomstpartiet, Bg-Demokrati, ASYL.NUPARTIET, Allians för Sverige.

Vad är det för fel på personer som agerar så här?

Val 2018 med valsedlar
Här finns också vilka som ställer upp från NRM. Alla partier, små som stora och sådana som det inte finns något innehåll i.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.