Jonas Sjöstedt hade möte med terrorkopplad grupp

Löjligt!!
Vad vet Claes Petersson om sakernas tillstånd! Nada!
Expressen – Jonas Sjöstedt hade möte med terrorkopplad grupp

Och här kommer några av gräddan av zionister och gnäller på Jonas Sjöstedt för att Vänsterpartiet stöder palestinier! Självklart tycker zionisterna att ALLA palestinska organisationer är terrorgrupper. Och sen ta upp vad som hände 1974!! Grupp 194 är ju antiisraelisk! Alla som är antiisraeliska är terrorister. Jag är antiisraelisk! Jag hatar Israel! Det är Israel som är ren terror!

Sjöstedt pratade också enligt HD om att han stöder palestiniernas kamp:
– Det är viktigt att vi fortsätter arbeta för en tvåstatslösning.

Det är såhär det är!

Vem som helst kan räkna ut med hålfötterna att det INTE kommer att bli en tvåstatslösning.

Det är såhär konflikten visas i svensk media.

Så här såg det det ut och många unga män stympades på detta sätt.

Finns inget mer att tillägga! Sympatiserar du med Palestina får du stämpeln, Antisemit!

Varje människa med empati stöder naturligtvis palestiniernas kamp. Israel vill INTE ha någon tvåstatslösning och det var klart redan 1948. Det visar också tydligt det motstånd som varje sympati för palestiniernas kamp.

Vilka är det denna gång som förfasas över sympatier med Palestina! Jo, Ulla Herbert (L), Enhetschefen Jonas Magnusson, Terrorforskaren Magnus Ranstorp, Eli Göndör och Magnus Utvik.

Willy Silberstein styr, bror till Margot Silberstein från SVT när hon fick gå tog det några dagar där hon skrev en tårdrypande artikel ”Om vålnaden hon såg i Almedalen”. Varje dag ser palestinier vålnader som är beredda att mörda vilken sekund som helst, IDF.

En av dom värsta påtryckningsgruppen är nog ”Svenska kommittén mot antisemitism” där värstingen Willy Silberstein är ordförande. Typ som AIPAC.

Är det konstigt om man avskyr Israel? Allt fler vänder sig emot Israel och zionister och det finns gott om dom i Sverige. Dom äger väldigt mycket och dom styr alltmer när det gäller näringslivet, politiken och bankerna men framförallt media där dom styr över innehållet där dom censurerar det dom anser olämpligt t.ex. kritik mot Israel. Jag har testat många gånger. Svensk media modereras av “Interaktiv Service” som är så blått det bara kan bli.

EU har erkänt Hamas, Sveriges regering har erkänt Palestina.
Vad vet Claes Petersson om konflikten Israel/Palestina? Enligt artikeln absolut ingenting!

Vad vet Claes Petersson om AL NAKBA är? Troligtvis inte? Israels ockupation 1948, då Israel tog över Palestina och fördrev 700 000 – 800 000 tusen palestinier ut ur sitt land. Dom som inte flydde mördades och palestinska byar brändes ner och döptes om till israeliska namn.

Vad vet han vem slaktaren från Beirut är? Troligtvis inte. Ariel Sharon slaktade runt 20 000 helt oskyldiga palestinier i två flyktingläger ”Sabra” och ”Shatila” i Libanon 1982.

Vad vet han om vilka Irgun, Sternligan, Haganah, Lehi och vad dom har ställt till med. Vad vet han om, att Israel testar nya vapen skarpt i Gaza och att Israel anser att Gaza är en lönsam affär? Nej, troligtvis inte. Det går att se den dokumentär som gjordes av en jude i Israel som heter ”Vapenlabbet – Gjutet bly” liknande Uppdrag granskning med dold kamera. Den går att se Vapenlabbet – Gjutet bly av Yotam Feldman. Har visats i SVT.

IDF=Israel Defense Forces var tidigare terrororganisationen Haganah.

Böcker som finns att läsa är t.ex. ”Bryt tystnaden!” ”Breaking the Silence”/ Dana Golan, filmen Waltz of Bashir en tecknad film som visar israeliska soldaters helvete.

Boken ”Generalens son” som handlar om en judisk familj där alla förstod vad som stod på och bytte sida. Miko Peled har skrivit flera böcker och han blir fängslad när han besöker Israel.

Hans föreläsningar finns på Youtube.

OK, det är inte OK att folk mördas oavsett men någon slags rättvisa måste det ändå vara.

Vad vet han om hur maktförhållandena ser ut mellan Israel och Palestina? USA bidrar med miljarders dollar varje år och Israel får det modernaste av USA:s militärutrusning trots sin egen vapenindustri. Vad har palestinierna? Stenar, slungbellor, en och annan raket som inte skadar någon då dom oftast hamnar där folk inte bor.

Fredagsprotesterna som var i somras hade palestinier eldslungor som satte eld på några åkrar i Israel. Men vad är det mot alla dessa skördar och olivlundar som bränts ner genom åren, alla dessa palestinska hem som rivs varje dag. IDF mördade ett hundratal och skadade ett tusental främst genom att skjuta knäna av dom vilket gör många till handikappade resten av sina liv. En mycket medveten strategi. Jag har sett bilder där unga palestinska män skjutits i skrevet som innebär att dom aldrig kan skaffa egna barn. Det finns hur mycket som helst på Youtube och Twitter om man ids att titta och även att läsa andra tidningar än dom som ägs av Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen och Gota Media som äger 70-80%!

Det har skrivits många böcker om den etniska rensningen av Palestina, en är Amos Oz skriver om att bota en fanatiker. ”Den etniska rensningen av Palestina” – av Ilan Pappe.

Vad hände 2014 när tre israeler försvann. Innan dom ens hade hittats anföll Israel Gaza med 33 bombningar. Över 2000 barn dödades. Israeliska ungdomarna hittades mördades. Ett gäng zionister tog en palestinsk tonåring och brände honom levande och misshandlade hans kusin svårt.

Sen kan man ställa sig frågan varför bombas aldrig Västbanken? För där finns alla illegala bosättningar. Där har man en annan strategi, räder varje natt i palestinska hem, kidnappningar av barn till och från skolan, vilken ångest för vilken förälder som helst. Förnedringar varje jäkla dag i Check-Points.

Det finns ingen som helst opartiskhet eller rättvisa i din artikel. Påtryckningar? Troligtvis.

Jag har skrivit mycket om konflikten Israel/Palestina och finns under Kategori: Israel/Palestina.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.