”Ryssland övar för ett världskrig”

Jaha… OK… Är det så konstigt!!?? USA/Israel rustar också för ett världskrig.

Med tanke på det hat och den ryssfobi mot Ryssland genom alla sanktioner som läggs på från USA och EU och alla beskyllningar, vissa helt befogade som t.ex. Novitjok men också anklagelser som inte är sanna. Det är INTE enbart Ryssland som har trollfabriker. Kina, USA, Israel, England och Frankrike.

Om nu Ryssland ägnade sig åt att förstöra valet i USA så är inte heller det så konstigt för dom såg väl vilken potential Trump hade för att förstöra USA och sin omgivning. Jag tror också att Cambridge Analytica som sålde sin lobbyverksamhet till högerpartier påverkade valet. I Sverige gjorde dom försök med Moderaterna som avböjde.

Det finns mycket skit i alla grytor som borde rensas ut. Internet är bästa sättet att föra “fake news” och hat för att tysta folk som kommer med sanningar.

Jag raderade mitt Twitter-konto i slutet av maj för jag stod inte ut och det tog så mycket energi och jag har inte ångrat en sekund. Facebook har jag inte och inga andra sociala medier heller.

Ryssland övar för globalt krig. Med Kina på sin sida.
Den gigantiska ryska militärövningen inleddes under tisdagen, den 11 september. Någon symbolik ska nu inte läsas in i att starten ägde rum just detta datum.

Det har ju gått exakt 17 år sedan terrorattacken mot USA, år 2001. Det blev inledningen på krig för USA som nationen fortfarande utkämpar. Men det har främst varit en konflikt mot en lätt beväpnad motståndare som mest ägnat sig åt gerillakrig.

Amerikanska trupper hotas aldrig från luften i Afghanistan, deras satellitradio och GPS-sändare störs inte ut.
Det Ryssland nu övar är en helt annan typ av krigföring. En slags krigföring som en del för några år sedan kanske trodde hörde historien till och som Nato i dag inte är lika förberett för. Men Vladimir Putin vill visa att Ryssland är det.

Expressen – ”Ryssland övar för ett världskrig”

Men men… Så har vi det här med “orsak och verkan” Igen!! Som man bäddar får man ligga. USA drivs av krigshundar och dom finns i Senaten och i kongressen, AIPAC och Bilderberg-Group och Israel. Thats it.

Jag har börjat läsa en bok om USA:s hemliga regering “Djävulens Schackbräde” av David Talbot och dess uppkomst och varvar med “CIA:s hemliga krig 1981-87” av Bob Woodward.


Bob Woodward

Bod Woodwards senaste bok kom ut den 15 september och handlar om spelet i Vita huset. “Fear: Trump in the White House”

“Djävulens Schackbräde”


David Talbot

En av USA:s mäktigaste män under efterkrigstiden var aldrig president. Hans namn var Allen Dulles. Han byggde upp CIA till att bli den mäktigaste av alla myndigheter, vars huvuduppgift blev, inte att samla underrättelser utan aktivt ingripa i politiska skeenden över hela världen. Manipulering av val, lönnmord, tortyr och statskupper – inga metoder var främmande för Allen Dulles

CIA kom även att bli till hot inte bara misshagliga regeringar och personer i andra länder, utan också , vilket byråns grundare Harry Truman varnade för mot slutet av sitt liv, mot demokratin i USA.

År 1961 bestämmer sig dock den nyvalde presidenten John F Kennedy för att utmana Allen Dulles makt. Efter den misslyckade invasionen av Kuba, vid Grisbukten, tvingar han Dulles att avgå och säger sig vilja #stycka upp CIA i tusen bitar

När Kennedy därtill lägger om kursen för den konfrontativa utrikespolitik, som Allen Dulles och hans bror, den tidigare utrikesministern John Foster Alles, grundlagt, ställs konflikten mellan landets “öppna” och “hemliga” regering på sin spets.

Eftertext på bokens baksida.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.