Är Kinas ambassadör en gangster?

Vad tusan håller dom på med? Alla vet att dom “bekännelser” är fake. Människor tvingas erkänna för att bli fria. Ett liknande system finns i USA. Bekänner du dig skyldig fast du inte är det får du ett lindrigare straff. Sjukt!


Vem är han EGENTLIGEN? Är han själv spion och arbetar för kinesiska underrättelsetjänsten MSS? Han kanske till och med ingår i den kinesiska maffian som finns i Sverige.

Gui Congyou, Kinas ambassadör i Stockholm, kräver ”bestraffningar”.

2006 skriver Aftonbladet om att den har etablerat sig i Sverige.
Aftonbladet – Kinesisk maffia nu i Sverige

Vadå för bestraffningar? Vill Kina att kritik mot Kina ska vara förbjudet och straffbart? Att kritisera Israel ska förbjudas enligt zionisterna och räknas som antisemitism och straffbart. Löjligt!

Kina vet att personer från väst är oskyldiga men för att förnedra dom så tvingas dom att bekänna. Kina vill inte ha personer i landet som arbetar för olika organisationer med mänskliga rättigheter.

Det är Kina som ska be om ursäkt för det dom utsätter Sverige för. Troligtvis har det med att kineser har spionerat på kineser i Sverige och blivit dömda.

Det finns några länder jag aldrig någonsin skulle besöka och Kina är ett, Israel ett annat och USA såklart. Samma skit i olika högar. Jag hatar kommunismen, Zionismen och USA:s sjuka politiska system på många fronter, rasismen är ett och att det finns dödsstraff i 34 delstater. Inget land kan kalla sig demokratiskt då det finns dödsstraff.

Kina vill straffa Sverige för att vi påpekar mänskliga rättigheter i t.ex. Kina och då skickar dom hit folk som ska testa Sveriges mänskliga rättigheter.

Dom betedde sig illa, provocerade personalen och vägrade att gå ut. Polisen kom och dom vägrade att gå ut och polisen lyfte ut kvinnan och en man slängde sig på gatan utan hjälp. Det syns tydligt på filmen. Så dessa “turister” hade en helt annan agenda än den att få skadestånd som är relativt vanligt i Kina där folk slänger sig bakom bilar som ska backa.


Jo, dom är väldigt mycket döda! Djissus kraist!!

En avslöjande artikel!

Forskare: Sverige är måltavla för kinesiskt experiment

Flyktingspioner, påtryckningar mot flygbolag och fejkade tv-erkännanden. Och en diplomatisk ”låtsaskris” – om tre kinesiska turister på ett vandrarhem.

Sveriges klassas som måltavla för ett nytt kinesiskt experiment med hårda politiska påtryckningar.
– Man har Sverige som testland och vill se hur långt man kan flytta fram positionerna, säger Jerker Hellström vid FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut.

”Som en teateruppsättning”
Peter Dahlin berättar om sitt falska erkännande – inför miljonpublik. Hur han leddes ut från cellen och i rummet utanför möttes av en riggad tv-kamera. Där fanns bland annat en förhörsledare, säkerhetstjänstpersonal och en journalist.
–Journalisten läste frågorna från samma papper som jag hade. Jag läste svaren. En av förhörsledarna, som skrivit frågorna och svaren, agerade som regissör

Det farligaste landet i västra Europa.

Brinnande bilar och återkommande brutala våldtäkter, stölder och skottlossningar. Dessutom skogar som brinner. Den kommuniststyrda regimen riktar strålkastarljuset mot Sverige – enligt experter ett unikt politiskt och diplomatiskt maktexperiment.

Expressen – Forskare: Sverige är måltavla för kinesiskt experiment

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Teater, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.