Arnaults advokat: ”Han är en vanlig snubbe som vi”

Jaha…det säger Björn Hurtig om Jean-Claude Arnault och om sig själv! Det är skrämmande men också vilken syn en advokat har om acceptansen för våldtäkter och andra sexövergrepp. Hur många advokater har denna inställning? Är det därför så många våldtäktsförövare går fria, dom är ju vanliga snubbar.
Har han också synen på kvinnor som blir våldtagna att dom får skylla sig själva? Skulle inte bli förvånad.

Advokat Björn Hurtig och Jean-Claude Arnault i Stockholms tingsrätt.
“Detta är vår första åtgärd och den motiveras av två ting. Å ena sidan Dagens Nyheters granskning, som vi välkomnar, å andra sidan då det under sammanträdet framkommit att ledamöter, ledamöters döttrar, ledamöters hustrur och personal vid Akademiens kansli utsatts för oönskad intimitet eller opassande behandling av vederbörande”.

Svenska Akademien i ett pressmeddelande den 23 november, som ständiga sekreterare Sara Danius läser upp för de väntande journalisterna efter ett möte. Akademien har beslutat att all kontakt och finansiering av verksamhet som kulturprofilen driver avbryts.

SvD – Arnaults advokat: ”Han är en vanlig snubbe som vi”

Stor varning för Björn Hurtig, kvinnor som blivit våldtagna ska INTE välja honom iallafall. Men det finns flera. Thomas Martinsson är en som försvarar grovt kriminella gangsters, han försvarade en våldtäktsförövare för några år sedan som var mycket uppmärksammat där kvinnan fick skylla sig själv i stort sett och hon fick svara på mycket personliga frågor som inte hade med våldtäkten att göra. Han heter Thomas Martinsson.


Zaramis – Thomas Martinsson -gangsteradvokaten
Han blev frikänd.
Aftonbladet – Kvinnans kjollängd kan avgöra våldtäktsdom

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.