Pedofiler inom den katolska kyrkan i Tyskland

Säg den katolska kyrka i vilket land som helst som INTE bedriver pedofili och utsätter barn för grova sexualbrott.

HUR kan kvinnor tillhöra en kyrka som är sexualförbrytare. Hur många är dom? Är var och varannan pedofiler? Det finns ingen värre religion än katolicismen! Celibat är ett helvete! Sexualiteten är en stark drift för att vi ska fortplanta oss.

Dessa vidriga skenheliga hycklare! Klädda i rosa och lila klänningar med spets! Fy F@N!!

Det räcker INTE att be om ursäkt! Barnen är traumatiserade resten av deras liv. Några klarar sig bättre än andra. Skadan är redan skedd! Det enda är att offren får ställa sina förövare mot väggen! Skadestånd förstås, höga! Lite plåster på såren.

Närmare 3.700 barn i Tyskland har blivit dokumenterat utsatta för sexuella övergrepp inom romersk-katolska kyrkan under efterkrigstiden. Det framgår i en rapport som Deutsche Bischofskonferenz presenterar på tisdagen, men mörkertalet tros vara betydligt större.

– Allt för länge har kyrkan förnekat, sett mellan fingrarna eller mörklagt sexuella övergrepp. För detta misslyckande och all den smärta vi orsakat ber jag om ursäkt. Jag skäms över det förstörda förtroendet, över brotten som kyrkans män har begått, att de tittat bort, att de inte erkänt och alla som inte brytt sig om offren, säger organisationens ordförande, kardinal Reinhard Marx enligt DPA.

1.670 präster och andra katolska ämbetsmän har begått sexuella övergrepp på 3.677 barn, mestadels pojkar, mellan 1946 och 2014, enligt en rapport som tre universitet sammanställt under fyra års tid på Deutsche Bischofskonferenz beställning. Av de drygt 38.000 dokumenten från 27 tyska stift framgår att mer än hälften av brottsoffren var under 13 år.

DN – Tusentals barn utsatta för sexuella övergrepp inom tyska katolska kyrkan

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.