Klart att Brett Kavanaugh blånekar!

Brett Kavanaugh har ju blivit nominerad av Trump till ett ämbete som nästan är mäktigare än USA:s president. Ska man få ett sådant jobb måste man vara fläckfri från födseln i stort sett. Mycket står på spel men som det är i USA anmäler man inte våldtäkt i första taget. Brett Kavanaugh blånekar förstås och det är förståeligt när så mycket står på spel. Har man skit i bagaget så ramlar det alltid ut förr eller senare! Framförallt idag när internet finns.

Jag tror naturligtvis på Christine Blasey Ford och dom två andra kvinnornas berättelser. Varför skulle dom ljuga? Dom riskerar sina karriärer.

Christine Blasey Ford var den första att träda fram med namn och berätta om de påstådda övergreppen.

Enligt henne utspelade sig händelsen i ett sovrum under en fest, där både Ford och Kavanaugh var berusade. Kavanaugh ska enligt Ford ha knuffat ner henne på en säng, försökt slita av hennes kläder och hållit för hennes mun så hon inte kunde skrika.

https://twitter.com/MichaelAvenatti

Ett intressant twitterkonto utöver Julie Swetnick. Här kan man läsa hennes uttalande.

Denna advokat har inte mycket till övers för Donald Trump.

Julie Swetnicks utlåtande går inte av för hackor. Brett Kavanaugh verkar var ett riktigt svin.

Julie Swetnick skriver i uttalandet att hon vid flera tillfällen bevittnat Kavanaugh sexuellt trakassera kvinnor under 1980-talet. Samtidigt skriver hon att hon själv blivit drogad och utsatt för en våldtäkt av flera personer där Kavanaugh varit närvarande vid händelsen, men beskriver inte närmare hans inblandning.

Expressen – Blasey Ford vittnar mot Kavanaugh i senaten

Blasey Ford: Glömmer aldrig deras skratt.

På frågan om vad hon minns starkast från händelsen svarar hon att pojkarnas skratt är outplånligt.
– Ett oregerligt skratt mellan de två och de roar sig på min bekostnad.

Två män har kontaktat senaten och berättat att det var de som överföll Christine Blasey Ford – och inte Brett Kavanaugh, rapporterar NY Post. På frågan om hur säker hon är på att det var Kavanaugh som attackerade henne svarar hon utan att tveka: ”100 procent”.

Deborah Ramirez är den tredje kvinnan att vittna mot Brett Kavanaugh. Han lär ha blottat sig. Och det verkar som om han hade alkoholproblem dessutom.

Det ska bli intressant att följa rättegången. Jag tror inte att Brett Kavanaugh blir någon domare i Högsta domstolen. Han är en mycket konservativ katolik och med det emot abort och kvinnofientlig.

Expressen – Här är kvinnorna som anklagar Kavanaugh

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.