Samma andas barn – Grab them “By The Pussy!

Självklart vill Trump ha Brett Kavanaugh som vapendragare i Högsta domstolen. Samma andas barn och ingen kvinna vågar att anmäla efter att han har blivit tillsatt. Jag tror det nu och detta med FBI är ett spel för gallerierna efter att kvinnorna framträtt och berättat om våldtäktsförsök och andra sexuella trakasserier och ofredande. Jag tror att hatet mot kvinnor kommer att intensifieras. Gud nåde den som gräver fram skelett ur garderoben.


Trump On Tape: I Grab Women “By The Pu**y”

Christine Blasey Ford, som anklagar Brett Kavanaugh för försök till våldtäkt, kritiserar nu att FBI ska utreda hennes anklagelser på så kort tid som en vecka. Den man som hon pekat som Brett Kavanaughs medhjälpare, Mark Judge, säger nu att han kommer att tala med FBI.

Jag tror att Mark Judge kommer att blåneka också. Annars…..

Protester mot Brett Kavanaugh genom att kvinnor klädde sig som Handmade Tale.

Jeff Flake som hade utslagsröst villkorade godkännandet. Jajaja….


USA: Republican senator cornered in lift over Kavanaugh confirmation.

Republican Senator Jeff Flake was confronted by two women in a lift shortly after he announced he would vote to confirm Brett Kavanaugh’s nomination to the Supreme Court on Friday in Washington D.C.

The mute Arizona senator was on his way to the Senate Judiciary Committee as the women told him they were sexual assault survivors. On Monday, I stood in front of your office and I told the story of my sexual assault, Ana Maria Archila, co-Executive Director of the Center for Popular Democracy and the Center of Popular Democracy Action, said to Flake.

“I told it because I recognized in Dr. Ford’s story that she is telling the truth. What you are doing is allowing someone who actually violated a woman to sit in the Supreme Court. This is not tolerable.” The other woman, Maria Gallagher, accused the senator of saying sexual assault survivors “don’t matter”.

Detta ämbete är ju högsta status, anseende och massor med pengar på banken. Trump sa att Kavanaugh skulle gå ut aggressivt och det gjorde han med darrande underläpp. Han kanske skulle söka in på Dramaten istället. Att kvinnorna ställer upp är verkligen ingen lätt sak. Han kommer att blåneka ända in i kaklet. Han är en konservativ katolik! Bara det säger en del om den här mannen. Kvinnor ska hålla sig på mattan och föda barn. Inga aborter här inte.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.