Sara Skyttedal förlorade mål mot DN

Lägger man ut bilder på Facebook så ägs dom av Facebook.

Dom bilderna på Ebba Busch Thor i Israel där hon stolt visar upp när hon har en IDF-tröja och när hon poserar på en stridsvagn kom i mitt flöde på Twitter överallt. Hade hon sökt på Twitter hade hon hittat dessa bilder överallt. Sara Skyttedal poserar också vid ett vapen om det är ett maskingevär.

Personligen tycker jag att det är bra att politiker visar hur rasistiska dom är som stöder ett folkmord.

När Sara Skyttedal väljer att lägga ut dom på Facebook så är ju hon precis likadan. Kristdemokraterna stöder Israel och med det folkmordet på palestinierna. Kristdemokraterna vill ju ha in Israel i EU. Hur jäkla sjuka är dom inte!

Har vi inte nog med fascism i EU?

Hur många läser dom villkor som finns när dom registrerar sig på olika media? Inga eller väldigt få. Och dom som läser tänker nog både en och två gånger innan dom registrerar sig.

Facebook har jag inte, Instagram har jag inte, Twitter har jag inte längre och där använde jag ett alias.

Facebook övervakar folk och det läcker ju som ett såll och det hackas med jämna mellanrum. Nu är 50 miljoner användares uppgifter på vift. Tidigare var det Cambridge Analytica en högerextremistisk lobbygrupp som Facebook använde och lämnade ut användare som också hamnade hos Trump. Den är borta nu då men dom försökte även sälja sina tjänster till Moderaterna för att hjälpa till att vinna valet.


En kopia hamnar hos NSA och andra myndigheter som övervakar folk runtom i världen.

Sara Skyttedal tvingas betala 522 000 kronor: Oerhört tungt

KD-politikern Sara Skyttedal stämde Dagens Nyheter för att de publicerat bilder tagna från hennes Facebook.

Patent- och marknadsöverdomstolen ger nu DN rätt och Skyttedal tvingas betala rättegångskostnaderna på 522 000 kronor.

”Efter flera år av lågmäld ångest kommer det tunga beskedet om total förlust”, skriver Sara Skyttedal på Facebook.

Skyttedal (KD) hade stämt DN eftersom hon hävdar att tidningen stulit och publicerat privata bilder från hennes Facebooksida.

Den infekterade konflikten handlar om bilder från som Dagens Nyheter publicerade i mars 2015. Bilderna togs 2009 och föreställer Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och Sara Skyttedal, tidigare KDU-ordförande, nu kommunalråd i Linköping, i Israel. De poserar bland annat framför militärfordon.

Skyttedal fakturerade Dagens Nyheter för otillåten användning, men DN bestred fakturan.

Aftonbladet -Sara Skyttedal tvingas betala 522 000 kronor: Oerhört tungt

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.