Kina tycks tro att dom äger Sverige!

Kina vill vill stoppa tv-program, “Svenska Nyheter” ett satirprogram som kritiserar Kina. Dom kräver en ursäkt! Vilken idioti! Det som hände med dom så kallade turisterna är ett skämt och dom bar sig åt som 5-åringar.

Jag gick ut på nätet och kollade på Kina och det var oroväckande då dom vill köpa upp så mycket som möjligt runtom i världen som t.ex. hamnar.

När Dokument utifrån visa “Världen enligt Xi” ikväll kom den som på beställning.

Världen enligt Xi
Vad vill Kinas starke man? På bara fyra år har ledaren Xi Jinping tagit ett järngrepp om världens folkrikaste land. Xi kallas för “presidenten över allting” och hans kultstatus bara ökar i takt med att han tar alltmer plats vid sidan av Vladimir Putin och Donald Trump. Plötsligt är det Kina som visar vägen mot frihandel och ett bättre klimat. Men vart går den? Och vad är priset?

SVTPlay – Världen enligt Xi


Kinas president Xi Jinping. Ingen sympatisk person direkt.

Mänskliga rättigheter finns inte på kartan och det vet nog inte Xi Jinping vad det är för något. Rena rama medeltiden. Kina är det land som avrättar flest personer i hela världen.

Jojje Olsson – Sveriges största sida om Kina – Dödsstraffet

Någonstans för längesedan läste jag, kommer inte var, men när den gula hästen syns vid horisonten så är fara på färde. Den gula hästen är ju förstås Kina.

Kina fängslar folk i parti och minut antingen är dom spioner eller så står dom för korruption. Den kinesiska skådespelerskan är omåttligt populär och tjänar mycket pengar och det är väl dom Kina vill åt. Hon tvingas under förnedrande omständigheter erkänna att hon är kriminell.

Interpolchefen Meng Hongwei försvann spårlöst när han besökte Kina nu är han fängslad för brott.

Kinas mest kända skådespelerska är fängslad för skattebrott.


Fan Bingbing

Jag skrev om detta 2015.

SQ – Kinas nya sociala kreditsystem

Kina har börjat rangordna medborgare med system baserat på sociala poäng – för mycket videospel och delning av fejknyheter leder till poängavdrag

I många länder anses inte existensen av ett kreditsystem vara särskilt anmärkningsvärt. Gammal ekonomisk information gör det lättare att förutse om en individ kommer att betala sitt bostadslån eller sin krediträkning i fortsättningen.

Kina har tagit det hela ett steg längre. Den kinesiska regeringen är i full färd med att bygga ett omfattande “socialt kreditsystem” som ska poängsätta hur pålitlig varje medborgare är.

År 2020 kommer varenda person i Kina att vara en del av en nationell databas som samlar information från flera olika håll och värdesätter individens pålitlighet.

Systemet pilottestas för tillfället på miljontals människor. En enskild persons rankning i systemet kan stiga eller sjunka beroende på personens beteende.

Yle – Kina har börjat rangordna medborgare med system baserat på sociala poäng – för mycket videospel och delning av fejknyheter leder till poängavdrag

Det kommer att hända i Sverige i en framtid vem som har makten då? Kina eller zionisterna. Chippa folk testas och butiker testar kontantlöst. Om vi i en framtid inte vill ställa oss i ledet kommer vi att straffas på samma sätt som kineserna blir och kommer att bli.

Jag tror också i en framtid att alla nyfödda får ett chip i handen. Det kommer att bli mycket värre än “1984” av Orwell och “Du sköna nya värld” av Huxley. Det blir tio gånger värre än “Handmade Tale”.

Men då ligger jag redan med näsan i vädret förhoppningsvis för en sådan jävla värld vill inte jag leva i. Jag tycker verkligen synd om dom som är unga idag som kommer att få uppleva detta i en eller annan form. Och jag är glad att jag inte är ung idag och att jag växte upp i den bästa av världar, 60-talet och 70-talet. Det fanns inget internet som jag ser som som ett rent helvete på alla plan. Jag har ingen smartphone heller. Vi gick trygga på gatorna även nattetid. Vi umgicks IRL hela tiden. Empatin försvinner mer och mer med dom som hela tiden finns uppkopplade och spelar.

Enda räddningen delvis är att det lagförs att alla affärer är tvungna att ta emot kontanter.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.