Världen styrs av galningar!

I Kina har vi Xi Jinping med ett helt sjukt agerande där kineser utomlands i luras hem och fängslas eller andra kända personer tvingas under förnedrande former erkänna att dom skattefuskat t.ex.. I USA har vi galningen Trump som dirigeras av galningen Netanyahu. I Ryssland har vi Putin där journalister och andra som kritiserar Ryssland mördas av gift eller skjuts.

I USA mördas också obekväma personer som skulle avslöja saker som inte skulle se så bra ut för makten.

T.ex. Barna Jack som skulle föreläsa om hur man hackar en pacemaker, Michael Hastings som skulle avslöja oegentligheter i Afghanistan och Steve Kangas som skulle avslöja Hillary Clintons smutsiga affärer som Halliburton.

Vårt kungahus är kompis med det saudiska kungahuset där häromdagen journalisten Jamal Khashoggi misstänkts ha mördats då han besökte ambassaden i Turkiet för att få vigselbevis då han skulle gifta sig. Han gick in men kom inte ut. Dete ryktas om att han har styckats och förts ut i diplomatbilar.

I Rumänien har tre journalister mördats den senaste Viktoria Marinova. I Israel mördas också journalister och palestinier mördas i parti och minut.

Svenske journalisten Bechir Rabani, palestinier, som jag är tror absolut mördades då han skulle dra ner kalsongerna på zionisten Robert Aschberg och sen lades locket på. Ingen ger sig på mäktiga zionister och går ostraffade från det. Bechir Rabanis dator och allt material togs naturligtvis i beslag. Ingen utredning, ingen svensk tidning skrev om det då dom stora drivs av zionister som Bonnier, Schibsted, Stampen och Gota Media. Det är klart att jag undrar över vad som fanns i dom skitiga kalsongerna.

Jag tror också att vi går mot ett världskrig för när galningar som psykopater, sociopater och narcissister styr världen finns bara ett slut. Dom själva tror att dom är odödliga. Dom har också ett maktbegär utan dess like.

Han vet i alla fall när det kommer att starta men så har han inblick i Bilderberg-Group.

Sverige kommer att bli ett slagfält då det ligger nära Ryssland och USA vill åt Sverige och Kina tycks ha intressen av det också. Män och åter män som planerar och startar krig. Vi borde abortera pojkfoster ta mej F@N!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.