Detta käbbel i sandlådan!

Nu får dom väl ändå ta och ge sig! Att Ulf Kristersson enbart såg till sina egna intressen för en moderatregering med sig själv som statsminister. Han skulle bli en för det första en statsminister helt utan karisma, trist och för det andra han skulle aldrig klara av det som en statsminister ska klara. Han är dessutom MYCKET blå och skulle samarbeta med Sverigedemokraterna är helt klart enligt mig.

Men som landet ligger nu tror jag att Annie Lööf skulle klara det bättre så låt oss få en mittenregering där Sverigedemokraterna inte kommer att få utslagsröst. Och en kvinna som statsminister är ändå på tiden.

Stefan Löfven är en bra förhandlare då han som metallare gjorde detta hela tiden.

Jag röstade på Vänsterpartiet men som kompromiss är det här det enda rätta för att hålla på demokratin.

Vi ska inte tillåta ett fascistiskt parti få något större inflytande. Björn Söder åkte tack och lov för han är nazist, Richard Jomshof är fascist och hur många är det som visat upp sina fula nazisttrynen som fått gå vete gudarna.

Hur många nazister, fascister och högerextremister som röstade på Sverigedemokraterna står skrivet i stjärnorna men många är dom det är jag säker på. Att det gick så dåligt för NMR är att dom röstade på Sverigedemokraterna för där fanns störst chans. Så låt oss slippa ett parti som vill strypa rätten till att uttrycka oss, som skulle göra som i Danmark begränsa SVT och SR. Ett parti som inte skulle värna om kvinnorna utan kvinnorna ska in i hemmen igen sköta det och föda en massa barn och försämra pensionerna, A-kassa och Sjukförsäkringen m.m.

En mittenregering är absolut det bästa alternativet just nu.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kultur, Politik, Rättssystem, Reklam, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.