Mordet var planerat!

Att Jamal Khashoggi blev mördad det tror jag idag. Han kom till konsulatet för att hämta blanketter. Dom bad honom komma tillbaka dagen efter då försvann han.

Saudiarabien är det land som ligger i botten vad det gäller mänskliga rättigheter som avrättar folk, pryglar folk, torterar folk, kidnappar folk och stenar folk. I samma liga som Kina. Det är samma skit i olika högar.

Saudiarabien spelar i en helt annat liga
Men den nye kronprinsen spelar i en helt annan liga än sina företrädare. Han är vårdslös på ett sätt som för tankarna till stenrika, bortskämda och privilegierade ynglingar.

Bin Salman startar krig i Jemen. Han håller Libanons ledare som fånge i en vecka. Han försöker frysa ut Qatar ur den arabiska gemenskapen.

Att kidnappa meningsmotståndare utomlands är han inte ensam om. Kina förde den svenskkinesiske bokförläggaren Gui Minhai från Thailand till Kina där han fortfarande hålls fången. Israel kidnappade för många år sedan kärnvapenexperten Mordechai Vanunu för att han lämnat ut hemligheter om Israels kärnvapenprogram. USA ägnade sig under de första åren av kriget mot terrorismen åt att gripa folk var som helst och föra dem till hemliga CIA-fängelser runtom i världen där en del av dem torterades.

Aftonbladet – Ingen tror på Saudiarabiens bortförklaringar

Vårt kungahus är kompis med de saudiska kungahuset och det svenska näringslivet också som t.ex. H&M, Ikea och Wallenbergarna.

Men USA ska inte klappa sig för bröstet heller då dom har kidnappat folk och lönnmördat personer som dom har sett som ett hot mot nationen eller mot personer. Barna Jack skulle föreläsa om hur man hackar en pacemaker, Dick Cheney hade en pacemaker, Barna Jack tog livet av sig dagen innan. Bullshit!

Michael Hastings skulle rapportera om krigsförbrytelser i Afghanistan hans bil var ny och försedd med dator som mixtrades med så den styrdes av CIA/FBI och med gasen i botten kraschade den in i ett trä och allt förstördes och det gjordes aldrig någon riktig polisutredning utan locket på. Han blev mördad!

Steve Kangas skulle avslöja Clintons/Cheneys smutsiga affärer i Halliburton. Han tog livet av sig på ett hotellrum strax innan han skulle avslöja Clintons/Cheneys smutsiga byk. Han tog inte livet av sig! Han blev mördad!

Marilyn Monroe mördades också då hon blev ett hot mot Vita huset. Hon bodde på hotell och hur lätt är det att ta sig in där av CIA/FBI? Lätt som en plätt. Även Jimi Hendrix mördades då han sågs som en hot och Nixon hatade honom och såg Jimi som engagerade sig i medborgarrättsrörelser. Dom svarta började ta plats och det sågs inte med blida ögon.

SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta

SQ – Jimi Hendrix

Vem minns inte när ett chartrat plan kom mitt i natten till Sverige för att få två egyptier utlämnade som USA fått för sig var terrorister. Dom hamnade i Egyptisk tortyrfängelse.

CIA:s plan som kom mitt i natten till Sverige där två egyptier kidnappades under mycket förnedrande former och sändes till ett av Egyptens ökända tortyrfängelse med SÄPO:S hjälp. Det hade aldrig upptäckts om det inte hade vart för två flygplansintresserade som såg att detta plan hade dom aldrig sett. Hur många sådana här operationer har vi INTE sett?

SQ – CIA:s rapport om tortyr

Sverige ska inte heller klappa sig för bröstet när Bechir Rabanis dödas ett par dagar innan han skulle avslöja Robert Aschbergs smutsiga byk. Jag tror absolut att han mördades. Aldrig i livet att jag tror på en hjärtinfarkt.

SQ – Bechir Rabanis död i hjärtinfarkt?

BTW! Israel är ingen demokrati som den nye ambassadören påstår. Enbart en parlamentarisk som innebär att personer över 18 år får rösta. Israel är en militärdiktatur där du får fängelse om du kritiserar Israel. Israel kidnappar folk även barn. Palestinier dödas i stort sett dagligen så dom ska absolut inte klappa sig för bröstet. Vad hade hänt om Israel hade ockuperat Palestina idag. Varför ställer sig inte Sverige bakom folkmordet på palestinier är en gåta när världen upprörs över Rohingyer som ses som ett folkmord när tillvägagångssättet i stort sett är precis likadant som när Israel ockuperade Palestina 1948. Israel ÄR en apartheidstat i allra högsta grad och dom avskyr kristna som ses som gojer.

Jag har skrivit hur många inlägg som helst om konflikten Israel/Palestina under Kategorin Israel – Palestina.

– Det började med Olof Palme för 40 år sedan. Den utrikespolitiken har skapat en grogrund för antisemitism. Detta i kombination med Invånare med bakgrund i arabländer som tagit med sig en negativ synd på judar och Israel, är väldigt problematiskt.

Som exempel nämner Ilan Ben-Dov hovrättens beslut att inte utvisa en man som attackerat synagogan i Göteborg, med hänvisning till att Israel kan ha intresse i saken och att det därför finns anledning att tro att hans mänskliga rättigheter inte kan tryggas.

Hade du kunnat bo i Malmö?
– Jag är sionist. Vår plats och vårt hemland är Israel. Men alla måste själva få välja var de vill bo. Om de vill leva i Brooklyn eller i Malmö eller i Israel.

Expressen – Ambassadören efter dåden: ”Sverige är besatt av Israel”

Just det, Folk måste lära sig vad Zionism är och vad det står för idag. Det är en högerradikal extrem politisk lära. Bosättarna är ett exempel sen finns andra fundamentalister som sprider sig i Israel som är Neturei Karta som är “Judar Förenade Mot Sionism”

Lasse Wilhelmson – What is zionism

Ilan Ben-Dov menar också att Sverige är det mest extrema landet i
– Finns det någon apartheid så är det den som terrororganisationen Hamas utsätter Gazas invånare.
– Jag vill understryka att jag inte ser Israelkritik som antisemitism. Jaha, det var en annan inställning än förre ambassadören islamofoben Isaac Bachman.
I tid och otid skyller Israel på Hamas. Hamas bildades 1987 och dom som skapade Hamas var Israel själva med USA.
SQ – Israel and the U.S. CREATED Hamas, Hezbollah and Al Qaeda

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.