Martin Saliba flydde Sverige till Libanon

Ja, han trodde absolut att han skulle vara onåbar genom sitt ursprung fast han aldrig har bott i Libanon. Han funderade på att bli polis i Libanon!? En trippelmördare som flyr rättvisan funderade på att bli polis!

MEN rättvisan hann ikapp honom och nu ångrar han nog bittert att han flydde till Libanon. Jag kan aldrig tänka mig att fängelse i Libanon går att jämföra med Sverige.

Straffarbete, vad kommer han att göra då? Bygga vägar i fotbojor? Rensa vägar?

I ärlighetens namn tycker jag inte synd om honom. Han kan ha det! OCH han kommer aldrig att bli fri och Sverige slipper denna trippelmördare.

LIBANON. Martin Saliba döms i libanesisk domstol till döden för trippelmordet i Uddevalla år 2015, men straffet omvandlas till livstids straffarbete.

Han ska även betala ett skadestånd på cirka 300 000 kronor till två av de tre offrens anhöriga.

– Han trodde att han kunde fly undan rättvisan, men rättvisan hann ikapp honom, säger Nora Assad, mamma till offret Alaa Farraj.

Martin Saliba, 25, döms i libanesisk domstol till dödsstraff för trippelmordet på Alaa Farraj, 21, Rawand Aziz, 22, och en 18-årig kvinna i Uddevalla i mars 2015.

Libanon som inte längre verkställer dödsstraff omvandlar domen till livstids fängelsestraff. Det framgick när domen blev offentlig på måndagen.

– Jag kände stort hat när jag såg honom i Libanon. Jag kände en stor sorg som inte går över på hela mitt liv. Jag kommer att vara ensam utan min enda son livet ut. Han trodde att han kunde komma undan rättvisan. Jag är nöjd med domen idag, säger Alaa Farrajs mamma Nora Assad.

I Libanon jobbade trippelmördaren på en simhall i Bekaadalen och hade ambitioner att söka till polisskolan.

Göteborgstidningen – Martin Saliba flydde Sverige – döms till livstids straffarbete

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.