En ond man har blivit president m.m.

Varenda bild jag ser av honom ser jag att detta är en ond man och det är han.

Fascismen sprider sig över världen i olika former. Nu valde brasilianarna en fascist, Jair Bolsonaro och jag tror inte att han vill/kommer att fixa korruptionen. Han hatar kvinnor, han är abortmotståndare, han är homofob, han är islamofob, han är antisemit. Han står för allt som är mot demokrati och jämställdhet/jämlikhet. Brasilianarna kommer snart att upptäcka hans hårda nypor.

Diktaturers politik finns bakom stängda dörrar så den fortsätter i en en eller annan form. Fascismen finns idag nu då i Brasilien, Israel, Ungern, Polen, Moldova. Kommunismen i Kina och Nordkorea. Vi har en president i USA som går mot högerextremism. I Danmark har vi Dansk Folkeparti, i Norge Fremskrittspartiet, i Finland Sannfinländarna och i Sverige har vi Sverigedemokraterna och NMR (nazisterna).

Hur kommer det att se ut i framtiden då det också finns många EU-parlamentariker som är fascister/högerextremister och abortmotståndare och kvinnofientliga? Jag är glad att jag inte är ung idag och det har jag ofta påpekat.

Vi har fått ett världstrauma. 2018-10-28 sköts 11 personer till döds i en synagoga. I DN begär svenska judar/zionister att staten ska skydda dom.

Muslimer och andra invandrargrupper behöver också skyddas. En moské i veckan attackeras och där behövs det verkligen ett skydd, från staten.

SQ – Moskéer brinner varje vecka inte ett ord i media!

Som jag har sagt säkert 100-tals gånger inget våld är acceptabelt oavsett vart det riktas mot.

Jag tar upp det igen som jag alltid kommer att göra. Hur många palestinier
har mördats sen 1948? Palestinier mördas var och varannan dag. Det blir minsann inga världstrauma. Hur många palestinier tvångsförflyttades 1948 som kallas för Al Nakba. Palestinier trakasseras varje dag på Västbanken av bosättare, det blir inga krigsrubriker av det, inga alls.

Dubbelmord i butik i Kentucky tros vara hatbrott
En skjutning i en matbutik i den amerikanska delstaten Kentucky tidigare i veckan, då två personer dödades, misstänks nu vara ett hatbrott.

Enligt polisen hade gärningsmannen 10–15 minuter före skjutningen försökt ta sig in i en baptistkyrka som domineras av afroamerikanska besökare. Det framgår av övervakningsbilder.

Dagens Nyheter – Dubbelmord i butik i Kentucky tros vara hatbrott

Den 16 november är det premiär för en film som heter “Tornet” och visas på landets Folkets Bio.

1,5 miljoner palestinier lever i exil. Tornet är en film om att aldrig ge upp drömmen om att återvända hem. Wardi är född och uppvuxen i flyktinglägret Bourj el Barajne i Libanon, där palestinska flyktingar levt i 70 år. Det som 1948 var ett litet envåningshus har med varje ny generation vuxit på höjden, precis som alla de andra husen i lägret. Genom Wardis ögon berättar filmen en historia om fördrivning och flykt, uppgivenhet och hoppfullhet och om hur livet ändå alltid fortsätter. En film av Mats Grorud. Svensk biopremiär 16 november 2018.

Det är en skam utan dess like som judar/zionister, politiker och världen i övrigt borde känna för dom grova brott mot mänskliga rättigheter och även övervåld och krigsbrott!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.