Ge oss en regering utan judefientlig Israelpolitik

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! I stort sett hela regeringen är Israelvänner!

Dessa propagandamaskiner som t.ex. Svenska kommittén mot antisemitism, Willy Silberstien är ordförande, Vänskapsförbundet Sverige–Israel, Samfundet Sverige-Israel där Lars Adaktusson är ordförande. Sionistiska Federationen där Saskia Pantell är generalsekreterare. Det finns många fler i Sverige som t.ex. AIPAC, ADL

Sen har vi EXPO som styrs av Robert Aschberg. EXPO bedriver progaganda i skolorna om antisemitismen i Sverige. Program finns på deras hemsida. Zionister är dom allihopa.

Hela Israelpolitiken behöver ses över
Tyvärr har den drivits med relativt brett stöd i riksdagen. En politik som polariserat och som har kostat människoliv men också skjutit i sank vår förmåga att agera för fred, demokrati och rättvisa i Mellanöstern – det som bör vara det viktigaste målet för vårt engagemang i regionen.
En ny regering bör inleda en översyn av hela vår Israelpolitik. Resultatet av genomgången måste ge nya utgångspunkter för vårt politiska agerande, vårt bilaterala kunskapsutbyte och hur våra biståndsinsatser ska hanteras i framtiden. Det är dags för en svensk omstart med Jerusalem.
SQ- Vidrigt!!

Expressen – Ge oss en regering utan judefientlig Israelpolitik

Hur kan ni inte utvisa synagogebrännaren
Vi är rädda för att den importerade antisemitismen ska hota oss till livet. I Sverige råder inte längre någon religionsfrihet för oss judar, skriver Salomon Schulman efter hovrättens beslut.

Ett gäng kastade molotovcocktails mot synagogan i Göteborg under chanukahelgen ifjol. Endast tre greps, från Palestina och Syrien. Två fick rättmätiga straff. Den tredje som förutom sitt fängelsestraff också blev utvisad överklagade hos hovrätten. Denna bekräftade fängelsestraffet men upphävde utvisningen.

Motiveringen är uppseendeväckande. Mannen skulle kunna råka illa ut på grund av att det fanns en risk att Israel skulle kunna bestraffa honom ytterligare. I denna lindring har hovrätten frångått juridiken och hänger sig åt missriktad politisk tolkning.

Expressen – Hur kan ni inte utvisa synagogebrännaren?

Sverige skickar inte ut folk som kommer att dödas! Denne palestinier skulle mördas eller sättas i fängelse och torteras till döds. Det vet dessa zionister om. Men palestinier är icke-människor så därför skiter dom i vilket.
Det hände ingenting, synagogan står kvar, ingen blev skadad eller dödad. Runt en moské attackeras varje vecka och flera har bränts ner.

Palestinierna har fråntagits sitt land och ockuperats av Israel! GUD är ingen mäklare och man kan inte se bibeln mer än en sagobok. Den ska iallafall inte ligga till grund för en ockupation och tvångsförflyttningar av 700,000-800,00 palestinier 1948! Nerbrända byar m.m. där dom flesta bor i flyktingläger bl.a. i Libanon. Israel är terror! Att kritisera Israel är INTE antisemitism, det är att kritisera ett politiskt system som är mot alla mänskliga rättigheter!.

Israel är långt från en demokrati. Israel är det enda landet i världen som har apartheid, använder kollektiv bestraffning och använder Gaza som testområde för sin vapenutveckling. Dom är dessutom rasister, homofober, islamofober. Israel tar mer och mer av Västbanken och bygger ut bosättningar och river palestinska hem varje dag på falska papper och river upp olivlundar och hindrar palestinier varje dag i Check-Point där dom förnedras och kränks. Jag har skrivit många inlägg om detta bl.a om förre ambassadören i Sverige, Isaac Bachman som jag tycker är en otäck person.
Vapenlabbet – Gjutet bly

Sverige ägs i stort sett av zionister! Regeringen är Israelvänlig, Det är bara att söka på vad Wallenberg äger och vad dom sitter i Bilderberg-Group. Wallenberg äger SEB, Svenska Enskilda Banken. Zionister köper in sig i företag efter företag.

Fyra jättar äger 70 procent av Medie-Sverige
Ägarkoncentrationen inom dagspressen fortsätter att öka. Det är de politiskt färgade stiftelseägda tidningarna som dominerar expansionen.
– De köper tidningar för att överleva och för att få ut sitt politiska budskap, säger medieforskaren Staffan Sundin.

Bonnier=Israelvänliga
Behåller sin ställning som Sveriges mäktigaste tidningsägare. Koncernen äger fortfarande några av Sveriges största dagstidningar, som Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri.
Antal tidningar: 7
Upplaga 2014: 674000
Andel av totalupplaga: 26,7 %

Mittmedia/Schibsted=Israelvänliga
I södra Norrland, från Dalarna upp till Örnsköldsvik, är Mittmedia totalt dominerande och äger samtliga 17 dagstidningar. Mittmedia har även en stark ställning i Mellansverige och kontrollerar ytterligare nio dagstidningar samt har nu även tillgång till den nationella arenan genom samarbetet med Schibsteds flaggskepp Svenska Dagbladet.
Antal tidningar: 21
Upplaga 2014: 499500
Andel av totalupplaga: 19,8 %

Stampen=Israelvänliga
Var tidigare nummer två i Sverige men har efter några år av kraftig expansion tvingats att dra ner på takten och har blivit omsprungna av Mittmedia. Stampen, som ägs av familjen Hjörne, är fortfarande totalt dominerande på Västkusten.
Antal tidningar: 6
Upplaga 2014: 282600
Andel av totalupplaga: 11,2 %

Gota Media=Israelvänliga
I Skåne och Småland är Gota Media starkt och har expanderat de senaste åren. Sedan bolaget köpte Skånetidningar från Bonnier är Gota Media dominerande i Småland och i västra och norra Skåne. HUMANA

Antal tidningar: 11
Upplaga 2014: 235600
Andel av totalupplaga: 9,3 %att
Källa: Medieforskare Staffan Sundin

Säg någon i näringslivet som som protesterar mot folkmordet på palestinier. Wallenberg? Bonnier?, Johnson & Johnson? Carl Bennet AB? HUMANA? VARDAGA där värstingzionisten Henry Kravis äger en stor del. IKEA och alla företag som ingår bl.a. i vårdsektorn. Jag vågar nog påstå att INGEN står upp för palestinierna utan dom är Israelvänliga hela bunden.

Så kom inte här och snacka att Sverige är israelfientligt! Det som zionisterna i Sverige nu sysslar med är ren och skär propaganda!

SQ – Propagandandakriget i media
SQ – Riskkapitalister tar över vår välfärd
SQ – Bonnier, Schibsted, Stampen, Gota Media

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.