En vit amerikansk vilde! Troféjägare

Fy F@N! för dessa rika svin som har brist på empati åker till Afrika och skjuter sällsynta vilda djur!

En vit amerikansk vilde som delvis är en neandertalare kommer till Afrika och skjuter ner en mycket sällsynt svart giraff tack vare Sydafrikas dumhet. Snälla dela”. Troféjakt är lagligt i Sydafrika.

Hon menar att den svarta giraffen ökar på grund av av gallring! WHAT!! Bullshit ett dåligt argument för troféjakt. Giraffen var 18 år. Hur vet hon det? Också ett påhittat argument. Bara ljug och skitsnack!


Tess Thompson Talley

SQ – Kendall Jones från Texas – Adrenalin-junkie?

Han som dödade lejonet Cecil med svart man var ett vänligt lejon som inte var rädd för människor. Han var fredad med halsband. Denne tandläkare ett praktsvin!

Sedan åtta år innan Cecils död ingick lejonhanen i ett forskningsprojekt av Oxford University. Han var försedd med ett GPS-halsband som visar på nya uppgifter:
“Genom data från GPS-sändaren dog det skadade lejonet troligtvis efter 10-12 timmar”, skriver Loweridge i boken.

Det var i juli 2015 som den amerikanske tandläkaren Walter Palmer sköt den berömda lejonhanen Cecil i Zimbabwe. Cecil var ett populärt lejon i nationalparken Hwange. Han var känd för sin stora svarta man runt huvudet och för att han inte var rädd för människor.

Lockades ut med ett köttstycke
Troféjägaren Palmer lockade ut Cecil från sin fredade zon genom att placera ut kadaver från en elefant. Lejonhanen svalde betet och gick ut. Varpå Palmer sköt honom med ett armborst. Den sårade lejonhanen lyckades fly och vandrade 350 meter enligt GPS-sändaren.

Cecil fick genomlida en otrolig grymhet i minst tio timmar, han var svårt skadad och dog långsamt”. skriver lejonforskaren i sin bok.

SQ- En månad efter Cecils död – jaktförbudet hävs.

Men i detta speciella fall som nu har fallit bort i diskussionerna är att Cecil var fredat och han bar ett halsband för att visa det dessutom var han utmärkande med sin mörka man. Ändå ger sig en jaktkåt tandläkare, tandläkaren Walter Palmer. en idiot med pengar på fickan, övertalar ett par guider och Cecil luras ut från sitt område. Han skjuts med en pil som inte dödar honom utan han plågas i 40 timmar innan han fick det dödande skottet.

Expressen – Tandläkaren hatas igen efter nya avslöjande

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Natur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.