Majoriteten tycker att public service är värt pengarna

JA TILL DEN NYA LICENSEN!!

Opinion igår diskussion om den nya licensen som ska gå via skattsedeln.
Detta jävla tjafs! Självklart vill moderaterna och Sverigedemokraterna ha bort Public Service. Och vad får vi då? jo en högerextrem TV med massor av reklam typ USA, fem minuter program och fem minuter reklam. Ock självklart en massa högerpropaganda. Är SVT vänstervriden? Någon nämnde två program som jag inte kommer ihåg. Nej, SVT är inte vänstervriden och vad menas med det? Är det en TV som styrs av Vänsterpartiet och Socialdemokraterna? En muffare i TV tycker att Vänsterpartiet är ett vänsterextremistiskt parti. Djissus kraist!

Moderaten Gunnar Axén var en riktigt otrevlig person. Han lät ingen tala till punkt han var besatt av att avbryta. Nu får Opinion skaffa en stor käpp att banka med i golvet när folk är så respektlösa att dom inte kan låta “motståndarna” få prata till punkt.

Dom borgerliga och Sverigedemokraterna vill ha en TV som går näringslivets ärenden och i slutändan blir det en TV som blir som det var under Sovjetunionens tid eller som under Hitlers tid eller som i Kina.

Public Service måste se till att alla får program som dom gillar. Jag gillar inte alla program då får man göra något annat. Själv tycker jag att det är alldeles mycket sport framförallt under helgen och är det stora evenemang är det i alla kanaler. Sen Jan Helin blev programchef har sporten ökat dramatiskt!

En tjafsade som ville att det skulle bli att köpa dom program man vill se. Då måste man också godkänna licensvillkoren? Villkor som är otroligt integritetskränkande som också har rätt att gå in din mobil/surfplatta. Ta din kontaktlista, läsa dina SMS, skicka SMS utan din vetskap o.s.v. Betal-TV kostar runt 79:- till 89:- i månaden. Hur dyrt blir inte det i slutändan?
Var köper man enstaka program?

Den nya licensen är rättvis och alla får betala om dom har en lön.
En kvinna tyckte att det blir mycket för en familj. Men sjutton gubbar!!
Det blir INTE det! Alla som arbetar i en familj får ta det på sin egen skattsedel. Och dom som inte har någon lön betalar INTE.

Den högsta licensen är 1300:-. Det som har retat mig länge är att fattigpensionärer har fått betala en bra bit över 2000:-. Det är orättvist!

Och detta tjafs! Varför ska jag betala något som jag inte använder. Det handlar naturligtvis för dom som har kunnat se på SVT utan att betala ett öre!

Dom flesta ser enbart till sig själva och inte till en rättvis licens. Dom unga som inte bryr sig då dom går lallande med sina mobiler/surfplattor.

Undersökningen skulle vara mycket större för att få en mer rättvis bild. Jag tror om folk tänkte igenom frågan skulle dom allra flesta tycka att den nya licensen är rättvis. Dom unga hänger ändå på nätet och Facebook och andra sociala medier och tittar på olika klick på t.ex. Youtube och Instagram och hänger ut sina liv.

Tittar man på reklam-TV så är det bara amerikansk skit med några få ljuspunkter. Och allt avbryts med reklam som framkallar spykänslor. Kvinnor och åter kvinnor som hängs ut som sunkiga på alla plan. Unga kvinnor påverkas av detta och att kvinnofientligheten och hatet mot kvinnor ökar.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.