Black friday

All skit kommer från USA! Jag skulle ALDRIG gå på detta som Black friday! Om man vill ha något får man ju kolla in ett halvår före för att se prisutvecklingen. Masshysteri! Allt handlar om pengar och fullständig överkonsumtion.

Till och med ICA fuskar här!

Printscreen. Jag kommer inte ihåg var jag hittade detta.

Moder Svea är nära en kollaps och folk fattar inte eller är dom så egotrippade att dom skiter i om jorden kollapsar för det rör inte mig för då lever jag ändå inte eller så tror folk det ligger ändå så långt fram.

Jag har i flera år lagat och göra om, stoppar strumpor och köper begagnat. Lika med maten t.ex. blomkål använder jag hela också blasten och stammen.

Det verkar som folk är beroende av att handla och köper billigt av dålig kvalité som t.ex. från H&M som jag tycker är ett slaveriföretag som dessutom är bästa kompis med kungahuset och speciellt med kronprinsessan.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Reklam och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.