Ni göder statskassan med nya tv-skatten

What!!

Är inte märkvärdigt att det är högertokar som gnäller!

Skattebetalarna: Våra skattepengar ska inte bekosta SVT:s kärleksprogram för präster.

Detta visar ju att Christian Ekström tittar på SVT i sin dator och har hittills sluppit att betala. Har han inte råd med 1300:-/år? Men pengarna som går på skattesedeln ska ju gå in i Public Service. Jag begriper inte vad dom menar!? Hade dom önskat att TV-licensen hade skrotats helt och privata intressen hellre styrt SVT? Jo, såklart med massor med reklam och näringslivet hade styrt som reklamkanalerna drivs. Och dom som har mobil/surfplattor måste ge sin själ till djävulen. Titta vilka som äger t.ex. TV4!

För det första är det säkert ett par år sedan dom programmen visades eller har denna människa för sig att kärleksprogram för präster sänds dag och natt!!??

Nu är det det viset att man måste se till allas intressen och visa ett brett programutbud. Jag HATAR sport men då får jag titta på en annan kanal eller göra något annat.

Men allt annat som visas då? Uppdrag granskning, Korrespondenterna, Agenda, alla dessa fantastiska dokumentärer o.s.v. Alla fantastiska dramaserier.

Jag ser det som att alla som gnäller tittar nu på SVT:s alla kanaler gratis eller skiter i att betala licensen för en burk.

Den nya licensen är rättvis och ALLA med lön ska betala! Den gynnar dom med låga inkomster som är pensionärer och den som ingen lön har behöver inta betala.

Så ni gnällspikar med höga löner behöver inte betala mer än 1300:-. Fan vad jag blir sur på högermänniskor och dom jävla i Sverigedemokraterna.


Christian Ekström

För ett normalhushåll höjs avgiften för public service i stället med 200 kronor. Totalt väntas SVT-skatten dra in 9,1 miljarder kronor. Det är nästan en miljard mer än de 8,2 miljarder som public service kostade 2018. Men anslagen till public service ökar ”bara” med 200 miljoner nästa år. Resten, nästan 700 miljoner, går rakt in i statskassan.

Han ger ingen länk till den uträkningen!

När Radiotjänst gick ut med för några år sedan att en dator är en TV stämde en kille Radiotjänst och han fick rätt. Och då sa många upp sina licenser och kunde då fritt titta på TV i datorn.

Vad F@N dillar han om!? Har han sovit det sista året!? Läser han inga tidningar?

Nästa år smyghöjer regeringen skatten med över en halv miljard i samband med att den nya Public Service-skatten införs.

SVT är ett aktiebolag.

Förvaltningsstiftelsen för Sveriges Radio AB, Sveriges Television AB och Sveriges Utbildningsradio AB skapades för att främja oberoendet för radio och tv i allmänhetens tjänst. Stiftelsen äger och förvaltar samtliga aktier i programföretagen: SR,SVT och UR och är på så vis en buffert mellan statsmakten och programföretagen.

Aftonbladet – Ni göder statskassan med nya tv-skatten

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.