”Män passar bättre i Akademien”


Det tycker kvinnohataren och manschauvinisten Horace Engdahl! Han menar att om kvinnor finns med i Akademien får dom finna sig i att bli tafsade på och att det är kvinnorna som ställer till med maktkampen!!?? Öhhhhh….. Han suger sig fast som en igel! Lika med Katarina Frostenson. Nu har hon skaffat advokat för att få sitta kvar. Vad F@N är det med människan!? Det mest naturliga är att lämna stolen för det handlar om vanlig anständighet!! För min egen del tror jag att hon kommer att rapportera allt som sägs i Akademien till Jean-Claude.

Horace Engdahl pekar med hela handen och han kommer aldrig att ge sig och dummare blir han med den tjockskalligheten. Men det finns MÅNGA privilegier som fina lägenheter och limousiner.

Allt vet vi säkert inte och status är något som ingen vill ge upp i första taget men Svenska Akademien ligger redan i dyn och skämmer ut sig efter noter och jag tror inte att det finns något hopp när Horace och Frostenson biter sig fast. Men dom andra 90-åringarna borde också lämna. Gamla stötar som borde ha lämnat för längesedan. En åldersgräns borde finnas som t.ex. 80 år för att lämna sina stolar till yngre förmågor.

Och världen skrattar åt oss.

Hur har Ebba Witt-Brattström stått ut med den hemska människan i så många år!?

Det borde vara 50/50 i Svenska Akademien. Man kan ju undra hur det står till i hans misogyna hjärna? Jag tycker inte att det verkar helt friskt att uttala sig som han gör.

Kristina Lugn sen då, hon verkade vara berusad minst sagt när hon visade sig i dokumentären. Hon har tyvärr sjangserat. Jag har några av hennes böcker t.ex. “Lugn bara lugn” och “Om ni hör ett skott” och jag såg pjäsen “En orgasm till kaffet” på teatern i Angered på 80-talet. Är hon också kompis med våldtäktsmannen och tafsaren Jean Claude Arnault och hans fru Katarina Frostenson?

Rättegången där hon vittnar om att han är oskyldig! Hur F@N vet hon något om det!? Löjligt! Dom verkar vara som siamesiska tvillingar. Hon kan inte vara omedveten om detta. Det är något skumt med detta par.

– Jag vet inte om män passar bättre att sitta i den här typen av församlingar eller att de bättre tolererar den typ av påfrestningar som uppstår när maktkampen rasar. För det här handlar om makt, säger Horace Engdahl i dokumentären.

– Jag tyckte att den där artikeln var rätt bisarr, om jag ska vara ärlig. Nu var ju många av de där vittnesmålen anonyma och det är lite besvärligt. Det är svårt att ta sådana vittnesmål på allvar. Om man inte vågar träda fram med eget namn, då är det väl så att man inte riktigt ska bli lyssnad på, tycker jag, säger han.

DN – Horace Engdahl: ”Män passar bättre i Akademien”

Men Jean-Claude är ju en vanlig kille enligt advokaten Hurtig! Djissus Kraist!!
SQ – Jean-Claude är ju en vanlig snubbe!

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.