Svenska Akademiens eländes elände…….

Nepotism, vänskapskorruption, narcissism och personer i övrigt med stora egon.

Jag bara gapar över artiklarna om Katarina Frostenson som biter sig fast som en igel. Horace Engdahl försvarar också Jean-Claude Arnault med näbbar och klor och i stort sett också tycker att sexuella övergrepp, våldtäkter är mer eller mindre OK. Det är inget att bråka om.Och kanske är det så att enbart män ska sitta i Akademien. Men Horace har ju varit den som gett Jean-Claude stora belopp till sin s.k. kulturella verksamhet det kallar jag för vänskapskorruption. Jean-Claude är en outsider som ridit på sin frus position. Jag tycker att han är en nolla.

Katarina Frostenson försvarar sin man med näbbar och klor! Hon menar att Jean-Claude Arnault är oskyldig som ett lamm. Alla dessa kvinnor, mammor och döttrar som har blivit utsatta för både det ena och andra ljuger!? Ska ALLA dessa kvinnor ljuga!?

Det finns män som kan vara så fruktansvärt trovärdiga, gråta och ha sig, manipulera och bedyra på sina bara knän att dom är oskyldiga och kollra bort vem som helst. Jag tippar på att Jean-Claude är av den sorten och Katarina Frostenson vill ju så gärna tro på honom och att ALLA dessa kvinnor har gått ihop för att förgöra hennes man. Det finns även kvinnor som tror på sina män ända in i kaklet! Även det är narcissistiskt.

Jean-Claude Arnault har ju till och med varit så jävla fräck att han har klappat Kronprinsessan Viktoria på rumpan!!

Jean-Claude Arnault antastade kronprinsessan Victoria
Nu avslöjar SvD att Jean-Claude Arnault ska ha antastat kronprinsessan Victoria under en sammankomst i Akademiens villa på Djurgården i Stockholm. Enligt tre olika källor ska kulturprofilen ha tagit Victoria på rumpan.

N avslöjar SvD att kronprinsessan Victoria ska ha antastats av kulturprofilen Jean-Claude Arnault.

Ofredandet ska, enligt tre olika källor, ha skett under en sammankomst i Akademiens villa på Djurgården i Stockholm.
De tre källorna ska vara nära och i Akademien och berättar att de såg Jean-Claude Arnault lägga sin hand på kronprinsessan Victorias rumpa, skriver SvD.

Det har också kommit fram att Horace Engdahl, medan han jobbade som Svenska Akademiens ständige sekreterare, fick som uppgift att se till att kronprinsessan Victoria inte hamnade ensam med Jean-Claude Arnault vid mottagningen efter Akademiens högtidssammankomst i december 2006.

Det är klart att Jean-Claude Arnault förnekar, det gör dom allra flesta våldtäktsmän och dom som sexofredar kvinnor! Inget konstigt med det. Framförallt när han med fru har haft hög status och han har lekt kung och trott sig stå över alla andra och med det har tagit sig rättigheter och och trott sig vara oantastbar. Väldigt narcissistiskt.

Paret har också fått mycket pengar till sin s.k. kulturgrupp. Fri lägenhet i Paris och höga arvoden. Levt flott.

Nyheter 24 – Jean-Claude Arnault antastade kronprinsessan Victoria

Jag vet inte om jag ska skratta eller fråta men Katarina Frostenson kräver avgångsvederlag och har anlitat en advokat. Nu verkar det som att hon kommer att få det. Svenska Akademien vill bara bli av med henne. Men egentligen ska hon inte ha ett öre då hon har läckt pristagare till sin man som i sin tur läckt.

Det värsta är att hon drar fram rasistkortet och menar att alla är emot honom då han är från Frankrike!!

”Frostenson menar att det handlar om främlingshat”
Akademienledamoten Per Wästberg hävdar att Katarina Frostenson vill ha en ursäkt av Svenska Akademien för hur hon och hennes make Jean-Claude Arnault har behandlats.
– Hon menar att de är förtalade och att det handlar om främlingshat eftersom han är utlänning, säger Wästberg i en intervju med Aftonbladet.

Det har gått drygt ett år sedan en rad kvinnor anklagade kulturprofilen Jean-Claude Arnault för olika typer av sexuella övergrepp. I hans fall från den absoluta kulturtoppen har det också framkommit anklagelser om att akademiledamoten och frun Katarina Frostenson skulle ha delgett honom Nobelpristagare i litteratur och att han i sin tur läckt flera vinnare innan utnämningarna blivit offentliga.

Expressen – Frostenson hävdar att det handlar om främlingshat

Skrämmande! Verkligen skrämmande! En varulv i fårakläder!

Frostenson till Arnaults försvar: ”Mycket ömsint”
Katarina Frostenson ryckte ut till Jean-Claude Arnaults försvar i hovrätten.
Bakom stängda dörrar gav hon ett kärleksfullt vittnesmål till stöd för den våldtäktsdömde maken.
– Han är en varm, omtänksam, vänlig och mycket ömsint människa, säger Frostenson i en inspelning av förhöret.
Samtidigt avfärdar hon 18 kvinnors anklagelser mot maken som “anonyma berättelser och påståenden”.

Expressen – Frostenson till Arnaults försvar: ”Mycket ömsint”

Men det finns dom som försvarar honom som t.ex. Lena Andersson och en tycker att bevare oss från Matriarkatet! Och en del män förstås!

Det är ju detta par som fått Svenska Akademien på fall! Jag tycker att detta är helt jävla sjukt! Lägg ner Svenska Akademien den behövs inte eller starta från scratch! Ut med dom gamla stofilerna först och främst!

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.