Den jävla julen!

Jag hatar julen och i år struntade jag helt att titta på SVT ingen julmat och ensam Skönt som fan!. Min barndoms jular var ett helvete med mycket alkohol och slagsmål och mycket våld som vi ungar också fick utstå.

Det söps också vid varje helg men extremt vid högtider. Psykopaten som mamma var gift slog mamma så blodet flöt och jag fick hjärnskakning när han slängde mig in i väggen. Jag fick fläskläppar, gaffelstick i armen vid matbordet. Maten stockade sig i munnen. En gång slängde han maten i ansiktet på mamma. Han kunde helt få för sig nåt och rusade upp och drog mig i håret så det lossnade. Han var fullständigt bindgalen. Dom söp tills dom stupade och mamma dog i skrumplever och psykopaten av demens. Jag saknar inte mamma det minsta och inte pappa heller och var inte på någon begravning. Men mormors begravning var jag på och det var en borgerlig begravning som var mycket fin.

Mamma skilde sig när jag var 6 år och pappa försvann men kom ihåg mig vid jul och födelsedagar men i övrigt brydde han sig inte så mycket. Under skilsmässan bodde jag hos mormor och hos farfar. Och när jag blev 15 år och utslängd flyttade jag till mormor. Hon var den underbaraste och vi trivdes så gott tillsammans. Jag saknar henne väldigt mycket. När jag var 16 år och skulle vara med kompisar var jag hellre hemma med henne. Hon lagade också fantastiskt god mat. Jag började också att arbeta när jag var 15 år.

Mormor var en glad person och mycket skratt och hon var väldigt rolig. Slutet av 30-talet.

Det är tack vare mormor och farfar som gjorde att jag blev den jag är. Jag är nog ett maskrosbarn. Jag har även gjort en klassresa där mamma skrev till mig att jag gick borgarbrackornas ärenden. Men jag har ett starkt psyke som också har räddat mig. Det är ju fruktansvärt att en mamma kan tycka så.

Det blir inga fler jular för mig! Julen är dessutom kapitalisternas jul. Köp, köp, köp, hetsa mer, hetsa mer och skuldsätt dig resten av nästa år. Det finns väl ingen som tycker om det och det är kvinnorna som mest slavar vid spisen.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.