Hardcore Pawn

Jag har sett detta sinnessjuka program några gånger och det går inte att ta denna familj på allvar. Jag tror att det mesta är fejk, att det är anlitade aggressiva personer som ställer till det. Dottern anser jag är helt knäpp. Jag tycker att hon är rabiat och Seth, vilken syskonkärlek, Djissus kraist!! Och pappan sen….

Jag har sett att dom är på Twitter och på Facebook. Finns det verkligen folk som gillar att titta på denna skit hela tiden. Det finns verkligen en massa knäppa serier och denna ligger definitivt i topp.

Dom flesta som kommer är svarta och otroligt aggressiva och riktiga bråkstakar, gapar och skriker.

Ni som inte har sett det så går det på kanal 12. Man kan inte göra annat än gapskratta.

Och rika som troll verkar dom vara också.

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.