Uppträdandet som väcker enorm ilska

Ett spanskt flicklag i rytmisk gymnastik har väckt stor uppståndelse.

Flickorna, som är i 12- och 13-årsåldern, utförde sitt nummer iklädda Auschwitz-fångdräkter – något som det spanska förbundet nu får skarp kritik för.

”Det här är fruktansvärt. Tänk på alla som har släktingar som dog i förintelsen”, skriver en av kritikerna på Facebook.

Det finns ingen sans eller balans hos extrema zionister. Dessa dräkter är naturligtvis INTE antisemitiska!! Men zionister dammsuger nätet för att hitta något som mycket långsökt kan ses som antisemitiskt. ADL är den organisation som är mest extrema. Jag har tagit upp detta tidigare hur sjuka zionisterna är. Så allt som randigt längs med är antisemitiskt!? Give me a break! Jag avskyr zionister som vill begränsa vad vi får göra eller uttrycka.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/G1EWBV/upptradandet-som-vacker-enorm-ilska

Zara tvingades att ta bort en blus då zionisterna påpekade att en blus med blixtrar ansågs antisemitiskt! Öhhh..

Hur kan man få detta mönster som antisemitiskt!?

Detta är en nazistsymbol. Men folk är så rädda och så kan dom ingenting utan ger sig direkt och tar bort. Hur fan kan vara så rädda för zionister som är extremister med en ideologi som är rent fascistisk!! Men även som enkel symbol går det ändå inte att jämföra med blusens blixt.

Den här barnjumpern med en sheriffstjärna ansågs vara antisemitiskt!? Det är f@n i mig INTE en davidsstjärna! Hur kan man se detta som antisemitiskt!?

Barntröjan med sheriffstjärna.


Detta är en davidsstjärna!!

Denna davidsstjärna bars av judar utanför lägren och den sattes på judiska butiker.

Även denna tröja ansågs antisemitisk!?

Detta är ännu mer upprörande!? Var finns likheten? Vill zionisterna att en rosa triangel är antisemitisk? Ska zionisterna ha ensamrätt på trianglar nu också? Ränderna är dessutom på tvären och inte längs med.
Dom dubbla trianglar är INTE någon davidsstjärna utan visar vilka fångarna var. Enkel rosa stod för homosexuella personer. Men lika förbannat så har zionisterna INTE någon ensamrätt på trianglar. Idioter!!
Detta är en originalskjorta hur dom såg ut. Alla tecken hade ju fångens nummer! Finns det något nummer på tröjan? Nej såklart inte.
Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.