The Last Alaskans

Det är ett program jag verkligen gillar. Udda familjer som lever i Alaska i små hus och lever på det som naturen ger. Jagar och säljer päls när det ges tillfälle och dom äter djur som vi knappast skulle göra som t.ex. ekorre.

Fantastiska familjer som medverkar men det är framförallt en familj och det är Harte och Bob. Han var svårt sjuk och vi fick följa hans sjukdom och programmen sänds ett år efter här i Sverige.
Jag fick reda på häromdagen i programmet att Bob hade dött 2017. Han stack ut och jag tyckte att han var otroligt sympatisk och empatisk, han var mild om man nu kan använda det ordet.

Han var skild men hans hustru Tanja fanns ändå där när det gällde. Han hann precis bli morfar. När han dog var det en annan familj som tog vara på sakerna som fanns kvar i stugan och gav till Tanja. En annan särskilt sympatisk också, familjen Korth.

Det finns flera program som handlar om familjer i Alaska men det är detta jag tycker bäst om. Men jag tittar på alla som Yukon men, Alaska: The last frontier och Alaskan Bush People.

Ingen vet heller var dom bor och det visas inte heller då dom absolut inte vill ha folk dit.

Bob Harte, a star on the Discovery Channel’s reality show “The Last Alaskans,” died Saturday, July 22, 2017, in Fairbanks, Alaska, according to a message on the show’s Facebook page. Harte, who had cancer, was 66.

“It is with a heavy heart that we announce Bob Harte has passed away,” the message said. “He was a beloved member of the Discovery family, and our thoughts are with his family and friends at this time.”

http://www.legacy.com/ns/bob-harte-obituary/186221209
Det går inte att länka till denna sajt så det blir att markera/kopiera/klistra in. Det kommer att bli mer och mer av detta då vissa inte vill att man ska länka någon lag.

Men här några klipp från Youtube om Bob Harte.Heimo Korth

Jag gillar INTE den nya uppdateringen av WordPress 5,02. Dom verkar inte gilla att man använder kodredigeraren. Finns f@n i mig ingenting som fanns tidigare. Jag måste ha en fil med blockquote, länkar m.fl. Jag avskyr blockindelningen med visuell redigerare. Och jag måste kunna koda html och det kan jag tack och lov. Det finns väl knappt någon som kan det idag. Jag är MYCKET missnöjd. Det finns inte något annat alternativ heller när man ligger på webbhotell. Att ha en blogg på en portal är inget alternativ då det inte går att lägga till dom tillägg man vill. Det tar evigheter att skriva ett inlägg.

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Mat, Natur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.