Israels övergrepp varje dag året om!

I december protesterade Gazaborna då dom är förbjudna att fiska var dom vill och då blir också fisketillgången mycket begränsad och så fort dom råkar överskrida den gränsen skjuts dom och deras båtar tas i beslag och används som virke eller så skjuts dom i sank. Men att palestinier dödas samtidigt är skit samma tycker Israel.

22 Palestinians injured in Israeli attack on Gaza naval march
Mon Dec 17, 2018
Israeli soldiers have wounded at least 22 Palestinians in an attack on demonstrators that had gathered along Gaza’s territorial waters to stage a new protest against the Israeli occupation.

The injuries took place on Monday afternoon, when hundreds of Palestinians participated in the 20th weekly naval march in the northern Gaza Strip against the crippling blockade of the coastal enclave.

The Palestinian Ma’an News Agency said Israeli forces fired live ammunition, rubber bullets and teargas bombs at protesters and boats attempting to break the 12-year siege.

Medical sources in Gaza confirmed on Monday that 22 Palestinians had sustained injuries, three of them with Israeli live bullets and 19 with rubber-coated steel bullets or teargas inhalation.

Israel imposed a limit of three nautical miles on fishing in the waters off the Gaza shore until August 2014, when Palestinian fishermen were allowed to go out six miles under a ceasefire agreement reached between the Israelis and Palestinians following a deadly 50-day Israeli war in the same month.

PressTV – 22 Palestinians injured in Israeli attack on Gaza naval march

Israel kallar sig själva för en demokrati! Dom ligger långt ner på skalan på en icke fullgod demokrati. Hur i helgonaland kan man kalla sig för en demokrati när man ockuperar ett land 1948 och har sen dess systematiskt kränkt palestinier, mördat dom, fördrivit dom, river deras hus, el finns bara några timmar per dygn. Ett folkmord pågår och har pågått sen 1948, Al Nakba. Byar brändes ner, palestinier fördrevs upp mot 700,000-800,000 personer. Palestinierna kan inte heller bygga upp sina bombade hus för inget byggnadsmaterial släpps in. Israel har också förstört solpaneler.

SQ – Israel förstör solpaneler i Yatta och Jubbet al Dhib

Fördrivningen av rohingerna där många mördades, där byar brändes ner har mycket stora likheter med vad om hände 1948 och pågår än idag av Israel. Tänk att det är sådan skillnad på folk. Israel ser på palestinier som råttor och med det ska elimineras.

Jag tycker att Netanyahu är en nynazist. Han är brutal och omänsklig. Man behöver inte gasa ihjäl folk. Det finns andra sett att eliminera ett folk. Druiderna har Israel slängt ut i öknen med bristfälliga bostäder. Det finns flera folkgrupper i Palestina och många är t.ex. kristna. Israel ruttnar. inifrån.

I somras när palestinier protesterade i Gaza på Al Nakba-dagen vid gränsen till Israel med krav att få tillbaka sitt land mördades 200 och fler än 20.000 skadades många på ett brutalt sätt.

Palestinierna på ett öppet fält och dom fega IDF-soldaterna bakom en kulle. Barn, ungdomar, vuxna sköts brutalt ner. Det var ett bra sätt tyckte IDF, att många fick benen avskjutna så att dom blev invalidiserade och med det inte kunde göra så mycket. Men Israel är enligt mig ett fascistiskt land med kollektiv bestraffning, skjuter hål på vattentankar. Israel kidnappar barn för att sätta press på föräldrarna. Palestinska hem rivs i stort sett varje dag på falska papper och bosättningar byggs ut då det inte får byggas nya. På det sätt äter sig Israel in som en cancersvulst in på palestinskt område. 2-statslösning är inte Israel intresserad av och det har vi alla sett som läser annat än svensk zionistisk press som Bonnier, Mittmedia/Schibsted, Stampen Media Group, Gota Media. Bonnier vill dessutom köpa upp så många tidningar som möjligt för att styra innehållet.

SQ – Svensk media håller USA om ryggen

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.