Hitler var prostituerad?

Det kom ut en bok 2001 av Lothar Machtan, professor i modern historia vid universitetet i Bremen att Hitler skulle var homosexuell är inget som förvånar mig. Han var ju väldigt feminin samtidigt som har var rå och brutal.

För mig är det viktigt att det kommer fram för det kan förklara hans brutalitet och hans hat.

Jag skrev ett inlägg om detta på ett nu nerlagt forum i Finland.
SQ – Hitlers hemliga liv

Jag tror att dom mest aggressiva män som är emot homosexualitet är i själva verket homosexuella. För jag tror att desto mer macho dom blir döljer dom sin homosexualitet för det är ett förräderi mot den manliga normen. Hitler var också utsatt för övergrepp som barn och osedd. Jag tror att detta kan skapa dessa monster. Det är inte alls samma hot när det gäller lesbianism. Det finns män som tycker om att titta på “lesbiska” kvinnor.

Jörg Haider från Österrike var regeringschef i delstaten Kärnten och dog i en bilolycka. Han var en aggressiv motståndare till homosexualitet. Hans älskare avslöjade att Haider var homosexuell.

Jörg Haider

Det är inget ovanligt att män lever dubbelliv vilket för mig måste också skapa aggressivitet. Jag känner två kvinnor som lever dubbelliv. Det är ju förskräckligt. Båda dessa kvinnor gör sig så oattraktiva och överviktiga att dom slipper att ha sex. Men ändå lever dom i heterosexuella äktenskap. Jag vet inte hur dom lever idag då det är några år sen jag hade kontakt.

“Nu har Lothar Machtan kommit ut med en ny bok som har bevis för att Hitler var homosexuell och sålde sex.

Han var ytterst ansvarig för att tusentals homosexuella förföljdes och dödades under andra världskriget. Men genom åren har ett envist rykte florerat: Tysklands diktator Adolf Hitler var själv homosexuell.

”Det finns mängder av bevis”, säger professor Lothar Machtan till Washington Post.

Nu sågas den boken jäms fotknölarna och den förra men för mig är det inte alls otänkbart att Hitler var homosexuell.

”Han hämnades på en plats det han själv upplevt på en annan, är det inte det som är ondskans struktur.” Aksel Sandemose/En flykting korsar sitt spår.

BTW: FY F@N vad jag hatar WordPress 5.2!!

Det här inlägget postades i Allmänt, Hälsa, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.