Skräckscenario – De döda fortsätter att tänka!!

Djissus Kraist! Nu får väl personer med dödsskräck krupp. Men egentligen är det inget nytt att folk har trott att hjärnan har fungerat ett tag efter döden och att folk runtomkring inte ska säga saker om den döde.

Men att hjärnan kan tänka timmar efter döden är till och med för mig obehagligt som annars inte är rädd för döden. Jag har knackat på pärleporten och det var en otrolig lustkänsla och lyckokänsla på samma gång som inte går att beskriva.

Jag arbetade extra för många år sedan på Fjällbohemmet i Göteborg och satt med en person som dog och det hände något i rummet och det var att det elektriska fältet (Auran) försvann. Alla människor har utstrålning och den slocknar och det känns.

Professorn: “Din hjärna kan fungera flera timmar efter att du dött”
En studie har visat på något riktigt otäckt. Den menar att våra hjärnor kan fortsätta fungera i flera timmar efter att vi dött. Det ska till och med finnas personer som hört dem själva dödförklarats av läkarna, och sedan vaknat till liv igen.

Hur många gånger har man inte funderat på vad som händer efter döden? Vad händer med själen? Men framförallt vad händer med hjärnan och kroppen? Frågorna är oändliga och kanske får vi inte ens svar på hälften.

Nyheter 24 – Professorn: “Din hjärna kan fungera flera timmar efter att du dött”

Jag tittade på en kristen sida och ett parti stämmer om det som jag upplevde.
Nu kom jag inte så långt som tunneln som många beskriver då ambulanssköterskan puttade på mig. Så nära.

“Att Gå Över” vanligtvis innebär det här en viss lycksalighet att flyta/färdas genom ett helande, varmt ljus. Ofta beskrivs det som en tunnel-upplevelse, men man kan också färdas genom färgglada moln, eller passera in och ut ur regnbågar.

Medialt – Vad händer när vi dör?

Om det stämmer, att det kan ta timmar så upplever man kanske när man hamnar på bårhuset och in i kylskåpet och kanske till och med fryses ner… Öhhhh!

Jag har skänkt mig till vetenskapen och tänk om jag upplever att dom skivar mig i millimeterstora skivor!!

Hoppas att det blir en “hjärnorgasm” och sen släcks ljuset och tid och rum upphör. Men det finns dom som menar att när vi dör färdas vi genom s.k. maskhål och hamnar i ett annat universum.

Det finns också dom som anser att det redan nu finns flera versioner av oss i olika universum. (Vetenskapens värld SVT)

Vem vet, till slut blir vi bara AT artificiell intelligens utan fysisk kropp som i serien “År 1 miljon” som sänds i SVT. Det är för mig ett skräckscenarion som jag inte kommer att få uppleva. En diktatur som inte går att beskriva.

När jag var liten fanns en liten serietidning som hette “Tvillingplaneten” och jag har sen dess trott att det finns flera planeter som är bebodda.

Intressant forskning är det onekligen som pågår runtom i världen.

En forskare har beskrivit, att när man ser ljuset i tunneln beror det på att man dör med ögonen öppna och att det då kommer in ljus i ögonen. Vem kan veta? Ingen, än så länge. Men intressant är det iallafall.

HALLELUJA!!! DET FINNS ETT TILLÄGG MED DEN KLASSISKA VERSIONEN!!! Versionen 4.9.

Det här inlägget postades i Hälsa, In the air, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.