Kvinnor mår SÅ dåligt!

Kvinnor är fula, kvinnor är tjocka, kvinnor sköter inte sin hygien, kvinnor sköter inte sitt hår, kvinnor har förstoppning, kvinnor luktar illa, kvinnor har för mycket hår på kroppen, kvinnor har flytningar, kvinnor har klåda, kvinnor sköter inte sina tänder, kvinnor har plack, kvinnor har dålig andedräkt, kvinnor har torra slemhinnor, kvinnor sköter inte sina fötter och kvinnor sköter inte sin hy. You name it!

Kvinnor operar sig för att platsa, brösten, näsan, botox m.m. Retuscherar sina selfies på t.ex. Instagram då den möjligheten finns. Varför finns den möjligheten? Gissa.

Reklamen på kvinnor som dom ska se ut kavlas ut med starkt retuscherade bilder som visas på bl.a. på stora reklampelare över hela stan så vart man än vänder rumpan så möts man av detta. Inte ens det offentliga rummet är fredat. Stackars unga kvinnor säger jag. Samtidigt gör dom allra flesta unga allt för att passa in. Unga kvinnor bedöms överallt och bemöts med hat.

En av H&M:s vidriga reklam.

Dagens reklam i Media/TV har svaret på alla dessa problem. Kvinnohatet är enormt och Media har största ansvaret. Jag tycker att det är fruktansvärt och det är INTE konstigt om kvinnor mår dåligt då dom alltid framstår som sunkiga i alla möjliga sammanhang.

Det här ser jag som rasism! Svarta kvinnor är tjocka medans vita är smala både som ung och medelålders.

Det är också kvinnor som stoppar saker i munnen, dom äter choklad, glass, dricker kaffe njutningsfullt. Männen tillverkar. Nu verkar det också som att det enbart är män som finns i bilreklamen.

Kvinnor får ätstörningar (främst) och tar livet av sig för dom orkar inte med allt hat på hur dom ser ut. Gödseltanken Flashback är ett forum kanske det värsta där små ickemänniskor härjar.

Var finns männen? Äter inte dom choklad, glass eller dricker kaffe?

Var finns männen i reklamen? Män är hurtiga och bygger och har sig, ofta medelålders och trista på alla möjliga sätt. Dom har minsann inga problem med någonting!

Jag skulle ALDRIG vilja vara ung idag!! Det är fruktansvärt vad internet ställer till med. Jag anser att internet är den största boven på hur unga kvinnor (främst) mår idag.

Kvinnokroppen ska exponeras och sexualiseras idag. Vi ser det på MTV, vi ser det i idrotten. Jag ser redan nu att fotbollstjejers byxor har stramats till och gymnastikdräkter för tjejer är ju fruktansvärt, långa ärmar och minimal body nertill som måste vara pedofilers dröm att titta på. Männen har vida långa byxor. Men överlag så har kvinnor inom idrotten dräkter där kroppen exponeras med linnen som visar magen och bikinibyxor som skär in i rumpan. Sexistiskt! Varför går kvinnor med på detta? Krav från högre ort? Hot? Det kan ju inte vara så trevligt att hela tiden dra i byxan och landa med benen ihop.

Idrotten är vidrig på alla plan tycker jag och jag har slutat att titta på friidrott. Idag avskyr jag idrott.

Dagens samhälle är så segregerat på flera plan och ju mer höger det blir desto mer ökar hatet mot kvinnor. Hade vi inte haft internet hade vi inte haft alla dessa groomare eller pedofilnätverk. Pedofiler har alltid funnits men det går inte att jämföra med som det är idag.

Jag tror att feminismen måste ut på stan mycket mera, skriva motioner som vi gjorde på 70-talet och demonstrerade mycket mera än nu. Vi skrev insändare till varenda tidning. Ingen lyssnar på feminister på nätet. Dom flesta lever i sina bubblor och kliar varandra på ryggen. Men det finns naturligtvis några undantag.

SQ – Dom vulgära bilderna på nätet
SQ – Den sjuka idrotten
SQ – Den ena reklamen efter den andra fälls
SQ – Varför hatar reklambranschen oss så mycket

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Idrott, Internet, Reklam och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.