Sanningen om skönhetsprodukterna

Tidningar och TV översvämmas av bantningstips som fungerar! Hahaha! Dom fungerar INTE! Tänk om folk ändå kunde fatta detta. INGENTING FUNGERAR!!! Det blir bara jojo-bantning och dom flesta går upp mer istället.

Likadant är det med smink och då framförallt krämer som lovar det mest fantastiska alla rynkor bort med blåsten. INGENTING fungerar där heller. Det finns krämer som för stunden fyller ut en och annan rynka men dom finns kvar. Dom allra flesta rynkkrämer fungerar inte!!

Laila Bagge säger att den kräm hon gör reklam för fungerar även mot celluliter då hon gör reklam för nåt norskt märke. Nej, nej och åter nej. Det enda som fungerar är torrborstning och det är ett slit!

Brittisk dokumentär från 2018.

Skönhetsindustrin omsätter gigantiska summor och matar oss ständigt med nya produkter som påstås göra oss yngre och snyggare. Men frågan är om de faktiskt fungerar och om vi egentligen behöver dem. Programledaren Cherry Healey bestämmer sig för att undersöka vad som faktiskt är sant om skönhetsprodukterna. Med hjälp av forskare testar hon bland annat vilken effekt återfuktande krämer har, och om det är någon skillnad mellan dyra och billiga produkter. Hon tittar även närmare på psykologin bakom våra inköp, och om vi egentligen är mer attraktiva än vi tror att vi är.

SVT Play – Sanningen om skönhetsprodukterna

Att kändisar säljer sin själ till djävulen för olika kosttillskott tycker jag är bara botten. VitaePro Plus är ju löjligt! “Innehåller ingredienser med dokumenterad effekt.” Finns ingen vetenskaplig forskning runt denna produkt utan bygger på 1141 kunder som säkert fått en rund summa för att säga det.

Vad innehåller då denna produkt? Det som vi får i oss varje dag utan detta värdelösa kosttillskott. Det kan till och med vara farligt att äta kosttillskott om man är frisk och äter en allsidig kost.

: Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin C, D och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion.

HJÄRTA: Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion. Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid intag av 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).
REDUCERAR TRÖTTHET: Vitamin C och B12 bidrar till att reducera trötthet och utmattning.

SKYDDAR CELLERNA: Antioxidanterna selen samt vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Behöver man något av detta är det MYCKET billigare att köpa på apoteket.
Till exempel
Omega 3 får du i dig genom fet fisk som lax, makrill, sill och sardiner (innehåller EPA och DHA)vissa alger (innehåller EPA och DHA) Rapsolja och matfetter gjorda på rapsolja och valnötter.

B12 köper du billigt på Apoteket för drygt en 50-lapp och då du alla B-vitaminer + selen för tre månader o.s.v.

348:- för 2 månaders förbrukning!!?? Placeboeffekt vill jag påstå! Man ska gå till doktorn om man har någon brist och fråga om man behöver detta tillskott eller andra tillskott, troligtvis inte. VitaePro Plus då är dessutom svindyrt, 2088:-/år.
Allt handlar om pengar!

VitaePro Plus

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Reklam och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.