Förväxlingen – Paramparça

En turkisk serie som går på SVT2 19:30. Jag ÄLSKAR den serien. Jag är nästan besatt av dessa personer men framförallt Keriman och Öskan. Keriman och Öskan är syskon och dom bor ihop med Öskans son. Dom är helt underbara.Jag har funderat över Öskans son då det är upprörda känslor ofta där men sonen har förhoppningsvis öronproppar. Keriman är SÅ dramatisk och överdriven så jag tappar hakan ibland. Båda är dom lite av “fula fiskar” och utnyttjar vissa situationer.

Jag började först titta på den då den kom 2016 men tyckte då att det var mycket gap och skrik. Jag började titta säsong 3 och jag blev fast.

Den är speciell även scenografiskt som jag tycker mycket om.

Två flickor blir vid födseln, av personal på sjukhuset, förväxlade på grund av sina likheter i efternamn (Gülpınar respektive Gürpınar). Först efter 15 år upptäcks förväxlingen, varvid stora familjekontroverser uppstår. Wikipedia

Avsnitten visas alla på lördag förmiddag också på SVT2 och finns även på SVT Play..

Tolga Tekin spelar Öskan och Nursel Köse spelar Keriman.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.