Hells Angels-medlem misshandlade pensionär

Jag tycker dom är bottenskrapet och jäkla grobianer. Den här idioten kan inte vara annat än en psykopat. Misshandlar en pensionär så han stupar och blir medvetslös. Som tur var åkte grobianen fast då någon fotade bilen och den gick att spåra. En grovt kriminell brottsling som bara ska sitta bakom lås och bom.

Grobianens svar till polisen :“– Man hoppar inte in i inhägnaden hos björnarna på Skansen.” Det säger ju en del av honom. Såna ska bara inte gå lösa i samhället. Jag hatar detta pack, inte enbart HA utan annat pack i samma bransch som Bandidos, undergrupper och supporters. Dom ställer till ett helvete för vanligt folk. FY F@N! för dessa kackerlackor.

Dom drar sig inte heller för att kidnappa en 13-åring och misshandla honom.

Hur kan man ge sig på en 72-åring? Hur lågt kan dom sjunka på mänsklighetens skala? Finns inga empaticeller där inte. Riktigt vidriga individer. Dom är onda!

Hells Angels-medlem misshandlade pensionär
Den 72-årige pensionären bad en bilist stänga av motorn och sluta stå på tomgång. Bilisten, medlem i Hells Angels, blev rosenrasande och gick till attack med knytnävarna.
– Det var en enorm kraft i slaget, kinden sprack direkt, säger ett vittne i polisförhör.

Slaget var så kraftigt att den 72-årige mannen föll handlöst i gatan och slog i bakhuvudet. Han blev liggande blödande och medvetslös. En mängd personer blev vittnen till händelsen som inträffade vid Hammarby kaj i Stockholm i juli i somras.

Den äldre mannen hade gått fram och i normal samtalston bett föraren att stänga av motorn och inte låta den gå på tomgång.
Föraren hade reagerat direkt, hoppat ur bilen och gått runt, fram till mannen och skrikit:
– Du ska fan inte säga åt mig vad jag ska göra!
Sedan hade han fällt mannen till marken med ett hårt knytnävsslag.

Aftonbaldet – Hells Angels-medlem misshandlade pensionär

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.