Sverige måste stå upp för Mellanösterns enda stabila demokrati

Skitsnack! Lars Adaktusson är en värsting enligt mig!

Nu är han i farten igen. Jag får allergiska utslag av honom.

Margot Wallström är modig och det regeringen gjorde var det enda vettiga att göra, godkänna Palestina som land. Hon kritiserade även Saudiarabien och satte stopp för byggandet av en vapenfabrik vilket fick Wallenberg och Kungahuset att gå i taket även det saudiska kungahuset och man skickade ner Kronprinsessan för att flörta med det Saudiska kungahuset. Vidrigt! Vem kan ha respekt för ett sådant kungahus som det svenska.

Men hur som helst är Lars Adaktussons utgångspunkt Freedom House! Hahaha!!

Jag har alltid tyckt att han är obehaglig även då han läste nyheter på SVT. Om någon är zionist så är det han. Han utgår från Freedom House!

Aftonbladet – Wallström det är dags att sluta svartmåla Israel

Freedom House är en obunden organisation med det uttalade målet att som ett politiskt oberoende forskningsinstitut bidra till spridandet av politisk frihet och demokrati världen över. Organisationen har sitt huvudkontor i Washington, D.C., USA, men finns representerad på flera olika platser i världen.

I styrelsen för Freedom House ingår bl.a. ledande demokrater och republikaner, fackföreningsledare, fristående forskare, författare och journalister. Nuvarande (2018) styrelseordförande är Michael J. Abramowitz. Freedom House omsatte 29 miljoner US-dollar under räkenskapsåret 2016, vilket till 86% finansierades med anslag från federala amerikanska myndigheter. Man erhöll därutöver stöd från nederländska myndigheter och från olika privata fonder, däribland Google Net Freedom, Bradley Foundation och Jyllands-Posten Foundation.

Samhällsdebattören Noam Chomsky har kritiserat rapporterna för att favorisera länder och regeringar som är allierade med USA och nedvärdera länder kritiska till amerikansk politik.

Wikipedia – Freedom House

Ja det är klart! Zionisterna styr ju väldigt mycket i USA bara att titta på Bilderberg-Group där ALLA är zionister! Alla medlemmar i AIPAC är zionister. Alla i ADL är zionister med flera zionistiska organisationer som det även finns gott om i Sverige en är Sionistiska Fedarationen.

135 länder har godkänt Palestina som land.
Fakta/De här länderna har erkänt Palestina:

1988: Algeriet, Bahrain, Irak, Kuwait, Libyen, Malaysia, Mauretanien, Marocko, Somalia
Tunisien, Turkiet, Jemen, Afghanistan, Bangladesh, Kuba, Indonesien, Jordanien, Madagaskar
Malta, Nicaragua, Pakistan, Qatar, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Serbien, Zambias
Albanien, Brunei, Djibouti, Mauritius, Sudan, Cypern, Tjeckien, Slovakien, Egypten, Gambia
Indien, Nigeria, Ryssland, Seychellerna, Sri Lanka, Vitryssland, Guinea, Namibia, Ukraina
Vietnam, Kina, Burkina Faso, Komorerna, Guinea-Bissau, Mali, Kambodja, Ungern, Kap Verde
Nordkorea, Niger, Rumänien, Tanzania, Bulgarien, Maldiverna, Ghana, Togo, Zimbabwe, Chad
Laos, Sierra Leone, Uganda, Republiken Kongo (Kongo-Brazzaville), Angola, Moçambique
São Tomé och Príncipe, Demokratiska republiken Kongo (Kongo-Kinshasa), Gabon, Oman, Polen
Botswana, Nepal, Burundi, Centralafrikanska republiken, Bhutan
1989: Rwanda, Etiopien, Iran, Benin, Ekvatorialguinea, Kenya, Vanuatu, Filippinerna
1991: Swaziland
1992: Kazakstan, Azerbajdzjan, Turkmenistan, Georgien, Bosnien och Hercegovina
1994: Tadzjikistan, Uzbekistan, Papua Nya Guinea
1995: Sydafrika, Kirgizistan
1998: Malawi
2004: Östtimor
2005: Paraguay
2006: Montenegro
2008: Costa Rica, Libanon, Elfenbenskusten
2009: Venezuela, Dominikanska republiken
2010: Brasilien, Argentina, Bolivia, Ecuador
2011: Chile, Guyana, Peru, Surinam, Uruguay, Lesotho, Syrien, Liberia, El Salvador, Honduras
Saint Vincent och Grenadinerna, Belize, Dominica, Sydsudan, Antigua och Barbuda, Grenada, Island
2012: Thailand
2013: Guatemala, Haiti
2014: Sverige

Israel är INTE fullvärdigt, det finns MÅNGA brister. Ett demokratiskt folk ockuperar inte ett land, bedriver inte ett folkmord på palestinier eller andra folkgrupper som kristna, druider, beduiner m.fl. grupper. 700 000-800 000 palestinier fördrevs ut ur sitt land, palestinska byar brändes ner, många mördades och det har fortsatt än idag. Gaza är testområde för Israels vapenutveckling.

Vapenlabbet-gjutet bly dokumentär

Detta är palestiniernas vardag! Varje dag kränks palestinier och dom fängslas, misshandlas och även mördas.

Och såhär ser maktbalansen ut.

Enligt Economist Intelligence Unit (EIU) har demokratinivån i Palestina sjunkit mellan 2006 och 2012. Palestina klassificerades som “hybridregim” 2012 till skillnad från sin ranking 2006 då Palestina klassificerades som en “bristfällig demokrati”1. EIU delar in världens länder i fyra grupper: fulla demokratier, bristfälliga demokratier, hybrid regimer och auktoritära regimer. Palestina rankas på 24:e plats av 37 “hybridregimer” i världen. Palestinas totala rankning är 103 av 148. Enligt EIU är anledningen till den sjunkande demokratinivån för Palestina, liksom för många andra nationer i världen, minskat efter 2008 års globala finanskris som förstärkte en negativ trend i demokratisk politisk utveckling. Den försvagade demokratin i Palestina är också en följd av den pågående israeliska ockupationen, den åtta år långa belägringen av Gazaremsan och även den interna politiska splittringen mellan Hamas och Fatah.

Ockupationsmakten kränker, i stor utsträckning, palestiniernas rätt till rörlighet och resor och att äga privat egendom. Som ett resultat av den pågående ockupationen och splittringen mellan Hamas och Fatah, anses journalister och sociala medier-aktivister tillhöra de mest utsatta grupperna för kränkningar.

Den palestinska organisationen NGO Development Center har tillsammans med civilsamhällets organisationer från både Gazaremsan och Västbanken identifierat fyra huvudutmaningar för det civila samhället relaterat till socioekonomiska och politiska förutsättningar, under de kommande fem åren. Den första utmaningen är den israeliska ockupationen, i form av förflyttningsrestriktioner, fragmentering av det nationella territoriet, konfiskering av mark, nya bosättningar/kolonier, muren, husrivning, förskjutning och fängslande av människor, nybyggare, våld etc. Den andra utmaningen är kontinuerlig ekonomisk osäkerhet orsakad av svag ekonomisk tillväxt och oegentligheter i biståndet till palestinierna. Villkorade biståndsmedel är också en del av utmaningen särskilt eftersom det bryter mot NGO-lagen. Den tredje utmaningen är fattigdom och arbetslöshet.

Palestina

Hur ska Gaza kunna bygga upp det Israel har bombat till smulor? Dom får inget byggnadsmaterial för det styr Israel över. Israel bestämmer över elen, vattnet. Dom river palestinska hus på falska papper på löpande band. Israeler bygger ut bosättningar då dom inte får bygga nya. Israel river upp olivodlingar eller bränner ner dom. Palestiniernas livsmedel fastnar i CheckPoint och blir dåliga. Palestinier kränks och förnedras i CheckPoints.

Israels ända mål är att eliminera palestinier. Det är vidrigt! Inte konstigt om man hatar Israel och zionister.

Det skulle inte förvåna mig om det är någon från EXPO-gänget som skrivit den kommentaren.

Ebba Busch Thor skall i dag medverka på Sionistiska Federationens manifestation för Israel, kritiken mot hennes medverkan har inte varit nådig. Samma människor som skriker halsen av sig för alla människors lika värde ser de judiska människovärdet som underordnat.

Motdemonstrationerna kommer att avlösa varandra med palestinska flaggor, slagord för Israels undergång. Samtliga muslimska föreningar, understödda av staten, kommer att vara där likt flugor på en sockerbit.

Det finns ett uttryck ”keep your story straight” som säger allt om vänstermänniskor syn på lika värde. När man så selektivt pekar ut människor som onda så är man oftast ond själv.
Eftersom jag inte personligen kan vara på plats i STHLM och åtnjuta manifestationen för Israel så vill jag dra mitt strå till stacken.

Israel är en av väldens bästa demokratier, oavsett religion,ras eller sexuell läggning så är man inkluderad i det israeliska samhället. Israel ockuperar inte palestinsk mark eftersom palestinier är påhittade och dessutom aldrig har innehaft områden på israelisk mark.

Palestinierna lever för konflikten med Israel, utan konflikten självdör den palestinska ”saken” och folket blir överflödigt.
Världen behöver ett stor Israel och ett stor Israel behöver världen. Som avslutning så kommer aldrig Jerusalem delas upp.

Är en kommentar till Nils-Olov Johnsons inlägg som kallar sig för Ami.
Gästskribent Nils-Olov Johnson: Opinionsundersökningar – en alternativ analys

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.