USA ute efter Venezuelas olja

Det är inget nytt! Och dom länder som förvägrar USA deras naturtillgångar får ett helvete. Nu Venezuela. 2012 vann inte USA:s gunstling, Henrique Caprile som dessutom var av judisk härkomst vilket var ett plus utan det blev Nicolás Maduro. Det blev ett stort bakslag för USA som ville ha en USA-vänlig president så att USA kunde tillskansa sig Venezuelas naturtillgångar som t.ex. oljan.

USA la sanktioner på Venezuela så att inga mediciner eller livsmedel kom in i landet. USA hotade också andra länder att exportera till Venezuela.

Ja, vad hände? det blev medicinkris och livsmedelskris. USA startade också den s.k. slow statskuppen. Det senaste är att USA nu har lagt sanktioner på oljan. Så jag gissar att USA snart har lagt Venezuela under sig som så många andra länder i Sydamerika. Nu blir det väl Bolivia som står på tur som har en socialistisk regering och det är som ett rött skynke för USA vill INTE se några socialistländer överhuvudtaget.

USA:s CV är häpnadsväckande! USA är en mördarmaskin!
USA:s statskupper från 1947

Nu erkänner John Bolton att så är fallet. Det har alltid varit så. Saddam Hussein ville inte samarbeta med USA, vad hände? Han avrättades. Khadaffi ville inte heller samarbeta med USA, vad hände? Han mördades tillsammans med en av sönerna och dom visades för hela världen även hängningen av Saddam Hussein.

John Bolton erkänner: USA ute efter Venezuelas olja

Donald Trumps nationella säkerhetsrådgivare erkänner att USA är ute efter Venezuelas oljetillgångar. I en intervju med Fox News säger Bolton att det vore bra för USA:s befolkning.

USA planerar redan för vad man ska göra med Venezuelas olja. Anledningen är för att det hade gynnat USA:s folk. Det uppger Donald Trumps säkerhetsrådgivare John Bolton för Fox News.

– Vi tittar på oljetillgångarna. Det är den enskilt viktigaste inkomstströmmen till Venezuela. Vi tittar på vad vi ska göra med det.
John Bolton uppger även att USA vill att amerikanska oljebolag att producera Venezuelas olja.

Kapacitet
USA:s försvarsmakt är unik i sin förmåga att använda militär makt över hela jordklotet. Man förfogar över ett flygvapen som både kan operera från hemlandet mot nästan vilken annan plats på jorden och har flygbaser runt om i världen. Vidare har flottan tillsammans med marinkåren möjlighet att operera med flyg från hangarfartyg samtidigt som markstridskrafter kan sättas in från havet. Den strategiska transportkapaciteten är överlägsen alla andra nationers, vilket gör att arméstridskrafter kan användas långt utanför hemlandet. Slutligen förfogar USA över världens näst största kärnvapenarsenal.

SQ – Venezuela och Per Hammarlund

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.