L och KD har tappat fotfästet om Israel

Ja, det kan man lugnt påstå. I Riksdagen idag Lars Adaktusson med en dåres envishet påstod att Israel är den enda demokratin i Mellanöstern! Det blir nästan skrattretande att höra på denna bandspelare som hakat upp sig upprepa samma mening hela tiden.

En annan i Riksdagen som svamlade om ambassader. Hur bra det fungerade i Berlin med dom nordiska ambassaderna bredvid varandra. Han fortsatte att ambassaderna i Tel Aviv också ska flyttas till Jerusalem och borde stå bredvid varandra och mycket kunde göras för freden och samarbete! Säkert en Kristdemokrat. Flummigt värre!

Skulle alla ambassader samlas i Jerusalem står det inte långt på förrän Jerusalem blir Israels huvudstad och vad innebär det? Jo att palestinierna har ingen rätt längre till sin huvudstad för Jerusalem ÄR palestiniernas huvudstad!

Israel är inte heller ett dugg intresserad av en tvåstatslösning, dom vill ha hela Palestina och slänga ut Gazaborna och bygga en lyxresort. Israel bygger ut bosättningarna för dom får inte bygga nya men det är ju samma skit fast i olika högar!

Än så länge är Sveriges ambassad i Tel Aviv.

Nu har Bonnier köpt upp Mittmedia vilket är bedrövligt då opartiskheten minskas drastisk då dom nu har 60% av svensk media. Länstidningarna ägs av Schibsted och det är lika illa det för i stort sett är alla israelvänner och zionistiska.

Det var glädjande att läsa Ledarna i Expressen.

L och KD har tappat fotfästet om Israel och lider av en osund Israelfixering!

Sakfrågan då? Självfallet kommer stora delar av Jerusalem att förbli Israels huvudstad. Men även palestinierna har legitima anspråk på den heliga staden.

I väntan på en tvåstatslösning, där Jerusalems speciella ställning avgörs, bör omvärlden ha kvar sina ambassader i Tel Aviv. Det är särskilt viktigt i ett läge där Israel har en nationalistregering som driver på bosättarpolitiken i Jerusalem.

Nej, Sverige ska inte göra gemensam sak med högernationalister som Trump och Bolsonaro och flytta ambassaden i Israel till Jerusalem. De krisande Liberalerna har tappat omdömet.

Med mardrömssiffror i opinionsmätningarna och en partiledare på väg ut är det gungfly under Liberalerna. Partiet jagas av anklagelser om svek efter att ha släppt fram Löfven som statsminister. Vad passar då bättre än att ta öppen strid med S om utrikespolitiken, som ju inte omfattas av Januariöverenskommelsen?

Sagt och gjort. Inför den årliga utrikesdebatten i riksdagen på onsdagen gick Liberalerna ut och krävde att Sverige ska flytta ambassaden i Israel till Jerusalem. Därmed sällar sig L till KD och SD, som redan driver frågan.

Expressen – L och KD har tappat fotfästet om Israel

Antisemitismen ökar i Frankrike, varför då? Måste finnas något som ligger bakom! För nu pågår värsta zionistpropagandan och vem fan vet om det inte är zionisterna själva som skapar denna antisemitism i media och på olika sociala medier. Inget förvånar mig när det gäller Israel och zionister för dom är värre än värst! Likadant är det i Sverige med värsta snyfthistorierna på TV och i tidningarna och i sociala medier. Hemskt!!

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.