Hells Angels grepp om Arlanda

Jag är inte ett dugg förvånad över att kriminella mc-gäng tar över funktioner i samhället. Även andra radikaliserade gäng som nazister och invandrargäng terroriserar folk. I Malmö har kriminella gäng tagit över mindre affärer genom hot för att ta in narkotikahandeln i affärerna.

Man måste ju ha koll på vilka personer man anställer kontrollera deras CV noggrant och ta kontakt med varenda en även vilka skolor personerna gått i, brottsregistret, sjukjournaler. Arlanda är ju ingen vilken arbetsplats som helst. När det gäller skyddsobjekt som Arlanda är så är väl dom flesta större flygplatser det.

Här kan då kriminella gå förbi säkerhetskontroller och föra ut vad som helst och även föra in och tvinga folk m.m. Det är ju helt sjukt! Vad jag tycker om mc-gängen vet ju alla som läser bloggen.

Till och med personer som finns här illegalt i Sverige har fått jobb på Arlanda. WHAT!!!!


Wikipedia
Deras klubblokal i Bromma men skiten finns även där jag bor.

Polisrapport avslöjar Hells Angels grepp om Arlanda
Det finns ”anmärkningsvärt många kopplingar mellan flygplatsanställd personal och kriminella nätverk”, enligt en polisrapport.

Underrättelserapporten ger en oroväckande bild av situationen på Arlanda, en flygplats som klassas som skyddsobjekt och som årligen tar emot 25 miljoner passagerare.

Personal har ”kriminellt leverne” och kopplas till mc-gäng, kriminella nätverk och radikaliserade grupper.

Enligt en färsk underrättelserapport arbetar ”flera individer med kriminella kopplingar” på strategiska positioner på Arlanda flygplats.
Det handlar bland annat om flygplatskontrollanter i företag som gör säkerhetskontroller av resenärer och som röntgar bagage.

Sårbar för terrorhot
Även passkontrollen får tummen ner i polisrapporten. Den beskrivs som otillräcklig. Kameraövervakningen underkänns också.

Polisen konstaterar att Arlanda är en plats som är sårbar för terrorhot.
”Brist på löpande utbildning kan göra att riskindikationer på terrorresenärer eller människosmuggling inte används som ett operativt verktyg”. Den säkerhetsprövning som görs angående personers lämplighet vid anställning på flygplatsen bedöms inte vara adekvat.

Expressen – Polisrapport avslöjar Hells Angels grepp om Arlanda

SQ – Krögaren Dahlboms best man Hells Angels-medlem
SQ – Hells Angels
SQ – Hells Angels fiasko!
SQ – Hells Angels – “vanlig” svensson-klubb
SQ – Rehab hos Hells Angels

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.