Sverige – ett pajasland när det gäller säkerhet

Det kan man lugnt påstå när grovt kriminella MC-gäng kan härja fritt på skyddsobjekt. När invandrare som Uzbeker arbetar utan uppehållstillstånd.

Det är otroligt upprörande! Hells Angels som jag ser som bottenskrapet i Sverige. Men alla dessa kriminella gäng som inte har en enda empaticell i sina hjärnor. Jävlas med folk som arbetar och sliter och tar över deras butiker, kräver “skyddspengar”. Nu knarkaffärer som dom bara tar över en butik och säljer sin skit där.

Får dom inte som dom vill vad händer då? En bomb eller så sätter dom eld eller skjuter. Dom är ju inte människor! Jag tycker att dom är värsta parasiterna i samhället. Dom är vedervärdiga! Något fel är det ju på dom. Inga normala människor beter sig så. Nej FY F@N!!


Såna här typer i Arlandakläder kontrollerar människor, kollar deras pass, packar flygplan med gods m.m. Det säger sig självt att det är fullständigt kokko. Sverige är inte som det var på 50-60-talet. Ondskan finns i varje hörn. Och nu är det ytterligare ett kriminellt gäng på ingång. Finns i Malmö men vill utöka verksamheten. Startades i Holland av invandrare eller barn till invandrare från Moluckerna nu Indonesien. Alla dom här kriminella gängen är samma skit i olika högar.

Sverige – ett pajasland när det gäller säkerhet
Överfulla häkten och MC-gäng som jobbar på skyddsobjekt. Det är en skandal att Sverige inte tar säkerheten på allvar.

Välkommen till Sverige! Här jobbar Hells Angels på landningsbanan, medan personer med gängkriminella kopplingar kontrollerar ditt pass och sköter säkerhetskontrollen, där de av allt att döma gör olagliga slagningar i polisens register och använder sin position för att hjälpa sina smugglarpolare. Det visar Federico Morenos stora granskning i Kvällsposten. Hur kunde det gå så snett?

Finns det alltså inga gemensamma, tydliga regler för hur bakgrundskontroller ska gå till för personer som anställs för att jobba i ett skyddsobjekt, som Arlanda flygplats? Är det ingen som kontrollerar att alla underleverantörer följer bestämmelserna?

Har man kontrollerat dessa underleverantörer? Kanske Hells Angel är en underleverantör!?

Svenska politiker – av alla kulörer – har låtit bli att göra konskevensanalyser av de beslut de har fattat. När man bjuder in privata entreprenörer att arbeta med känsliga uppgifter är det självklart att det finns risk för missbruk. Kriminella, eller kortsynta girigbukar, kan sätta säkerheten ur spel genom att sprida hemlig information – eller genom att ta några genvägar och spara in på säkerheten.
Men politikerna kör på. Och sedan ignorerar de varningssignalerna som skickas från myndigheter på bristningsgränsen.

Expressen – Sverige är ett pajasland

Länkar om Hells Angels i inlägget innan.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.