Ingen vill ha hem dom! IS-krigarna!

Här har vi tagit emot flyktingar från Syrien och Somalia m.fl. länder. Syrier fick permanent uppehållstillstånd direkt och sen medborgarskap även somalier efter fem år. När dom har “grundat” i Sverige ger dom sig iväg till Mellanöstern för att kriga som IS-soldat. Även kvinnor har gett sig iväg med sina män eller för att träffa någon IS-krigare på plats.

IS har begått fruktansvärda brott även dom som kommer från Europa och Sverige.

Nu när Kalifatet har kollapsat sitter dom i TV och gnölar och vill komma hem. Nej för F@N!! En kvinna satt och sa i TV att Sverige är rättvist Öhhhhhh.. En annan sa i Agenda att barn har rättigheter. Ja, det tycker jag också. OK, ta hem kvinnor med barn och avradikalisera mammorna även om bar är så gamla att dom tagit skada. Men kvinnor utan barn NEJ!

Jag litar INTE för en sekund på dom som säger, bara ta hem oss. Han i Agenda sa att det var ett äventyr!! Nej. En tribunal i Haag och sen in i fängelse.

För det ska vara ett brott att ge sig iväg för det första och för mig får dom ta ifrån dom medborgarskapet. Inget snack. I en dokumentär för några år sedan där en IS-krigare kom hem för att få sina skador fixade för att sedan ge sig iväg igen. Jag bryr mig inte om ett jäkla dugg om dom blir dödade, ett problem mindre. Jag förstår att deras familjer sörjer och har det svårt.

Sen måste man kontrollera moskéer där IS-sympatisörer finns och ta tag i dom idioterna. Salafisterna är ett helvete som det nu finns gott om i Sverige.

Politikerna är några mesar när det gäller detta. Det är ju rena rama söndagsskolan.

Veronica Palm….
Att hota med att dra in medborgarskap är inte direkt något som främjar integration.
— Veronica Palm (@veronicapalm) February 20, 2019

Ursäkta mig MEN jag tror INTE att dom vill bli integrerade. Dom är inga offer dom visste vad dom gav sig in i. Barnen är offer. Ändra grundlagen!

Löfven stänger dörren för IS-svenskar
Trots uppmaningen från USA:s president Donald Trump kommer regeringen inte att hjälpa svenska medborgare som krigat för terrorsekten IS att återvända hem.

Det säger statsminister Stefan Löfven, som är på plats i Egypten för toppmötet mellan EU:s och Arabförbundets ledare.
– Nej, vi har varit väldigt tydliga med det.
Donald Trump har uppmanat Europas länder att ta hem IS-medlemmar som tillfångatagits i Syrien och Irak.

Inom EU råder splittring i frågan. Utrikesminister Margot Wallström (S) har ställt sig mycket tvekande till att ta hem de svenska medborgarna – och nu stänger Stefan Löfven den dörren.
– Sverige och utrikesdepartementet har sedan 2011 avrått från att resa till den regionen. De som ändå gör det ska inte räkna med någon konsulär hjälp från Sverige, säger han till de svenska journalisterna på plats för toppmötet i egyptiska Sharm el-Sheikh.

Aftonbladet -Löfvén stänger dörren för IS-svenskar

Nej, IS-svenskarna är inte några offer
Debattören: Både männen och kvinnorna visste vad de anslöt sig till – och måste dömas.

SVT har besökt ett av flyktinglägren. Mannen som SVT intervjuar som vill komma hem hatar fortfarande de otrogna som de kallar ”kafir” så mycket att han vägrar ta SVT:s reportrar i hand.

En annan IS-svensk säger att han bara varit ambulansförare. Låt mig upplysa om en sak, alla som kommit tillbaka säger att de varit just ambulansförare, bilmekaniker eller kockar.

Mannen i SVT:s reportage säger att han inte står för allt IS gjorde. IS var hierarkiskt uppbyggt och man var hårt underställda sina befäl. Det mesta talar för att han varit med och utfört deras vidrigheter; hugga huvudet av barn, skära halsen av journalister, systematiskt våldta kvinnor och hålla sig med sexslavar.

Aftonbladet – Nej, IS-svenskarna är inte några offer

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.