Israel anklagas för brott mot mänskligheten

Det är inte en dag för tidigt. Benjamin Netanyahu är kriminell och hans gäng i Knesset. Benjamin Netanyahu är dessutom misstänkt för korruption. Det förvånar mig inte ett dugg. Jag tycker att Israel är genomruttet ända in i märgen.

Israel är också fega så det förslår. Gazaborna i fredliga demonstrationer för dom vill ha tillbaka sitt land som ockuperades 1948. Gazaborna på ett öppet fält, IDF-soldater bakom en kulle och sköt skarpt på obeväpnade palestinier. IDF-soldaterna sköt av benen och knän så att palestinier blev handikappade. Det fanns naturligtvis en plan bakom det. Desto fler handikappade män som blev handikappade desto bättre. Inte nog med det IDF-soldaterna sköt och skadade medicinsk personal som också dödades.

Det resulterade i att tusentals däck samlades av palestinierna som sattes i brand. Röken gick över till Israel. Inget konstigt med det. Vad har palestinierna för vapen? Slungor, stenar och Molotovs. Staketet mot Israel är elektriskt och då inget som bönderna har utan mer kräm i så att man dör.

Israel skickade drönare med tårgas!? Finns det något fegare än det?

Det handlar inte enbart om fredsdemonstrationerna utan om allt våld Israel har utsatt palestinierna för och då främst i Gaza för där finns inga bosättare. Men på Västbanken finns annan terror, nattliga räder mot palestinska hem. IDF-soldater vandaliserar hem och drar vidare som värsta huligangäng. IDF-soldater river palestinska hem på falska papper, river eller bränner ner olivlundar och saboterar andra grödor.

När demonstrationerna vas slut hade runt 50 dödats och över 2500 skadats.
Inga IDF-soldater hade dödats eller skadats.

Klart att Israel bröt mot dom mänskliga rättigheterna. Dom har brutit mot dom mänskliga rättigheterna sen 1948. Jag har skrivit så många inlägg om Israel/Palestina om dom grymma och brutala övergrepp.

SQ – Slakten på palestinier i Gaza 2018

Det finns bevis på att Israel begick brott mot mänskligheten under förra årets protester i Gaza, enligt en ny FN-rapport.

Drygt 6.000 obeväpnade demonstranter besköts av militären under protesterna som pågick i flera veckor. Israeliska krypskyttar siktade på barn, sjukvårdspersonal och journalister, visar rapporten.

”Israeliska soldater kränkte internationella mänskliga rättigheter och humanitära rättigheter. En del av de här brotten kan utgöra krigsförbrytelser eller brott mot mänskligheten”, säger Santiago Canton, ordförande för FN:s oberoende undersökningskommission om protesterna i det ockuperade palestinska territoriet, i ett uttalande.

Israels utrikesminister Israel Katz kallar rapporten lögnaktig och vinklad, skriver Reuters.

Dom är banne mig sinnessjuka hela bunten. HUR kan man skriva att rapporten är lögnaktig och vinklad!?
DN – FN-Israel begick brott mot mänskligheten

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.